Câți bani a reușit să facă Dan Bursuc în pandemie? Manelistul a scos cifre colosale în 2020

Publicat: 21/11/2021 | 13:53
Dan Bursuc este cel mai cunoscut impresar din lumea muzicii de petrecere

Dan Bursuc, pe numele său real Daniel Parachiv, a reușit să strângă în pandemie sume frumușele de bani, după ce firma lui de producție muzicală a înregistrat cifre record. Câți bani a reușit să facă Dan Bursuc în pandemie?

Dan Bursuc a reușit să dea ”lovitura” în pandemie! Chiar dacă sectorul artistic a fost foarte afectat, după ce autoritățile au anulat concertele și evenimente, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, o parte din artiști s-au îndreptat spre mediul online pentru a câștiga bani și pentru a ține publicul aproape. Pe de altă parte, proiectele muzicale au continuat să curgă, făcând o analiză a Trendingului din România de pe Youtube.

Citește și NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CE TARIF PERCEP ADI MINUNE ȘI FLORIN SALAM PENTRU A CÂNTA LA ÎNMORMÂNTARE

Câți bani a reușit să facă Dan Bursuc în pandemie?

Chiar dacă alți artiști au pierdut bani în pandemie, se pare că Dan Bursuc are motive de bucurie. Artistul a reușit să strângă sume frumușele de bani, după ce irma lui de producție muzicală a înregistrat cifre record. Acesta deține una ditnre cele mai vechi case de producție muzicală din lumea manelelor, fiind deschisă în anul 2012. Bărbatul susține că este la zi cu impozitele și a reușit să strângă sume mari de bani, în urma proiectelor muzicale.

Vezi și AM AFLAT DE CE AU FOST REȚINUȚI PATRU DINTRE LĂUTARII LUI DAN BURSUC + CE AU GĂSIT PROCURORII ÎN VILELE ARTIȘTILOR

În anul 2020, Dan Bursuc a încasat un profit net de 177.200 de lei, iar cifra de afaceri a avut-o de 535.000 de lei. Conform WOWbiz, artistul a mai scăzut din datoriile firmei cu aproape 300.000 de lei. În prezent, firma lui Dan Bursuc are cinci angajați.

Totuși, pe de altă parte, bărbatul nu este de acord cu impozitarea dedicațiilor: ”Majoritatea dintre noi ne plătim datoriile față de statul în care trăim. Dar cadourile primite de interpreți știu că nu au cum să le impoziteze. Nu pot fi impozitate cadourile și dedicațiile. Este o tradiție ca lăutarul să cânte la urechea omului, o persoană poate să îi ceară unui lăutar să-i cânte o melodie de foc și jale sau de inimă albastră și omul să se regăsească în muzica celui care interpreteză. Acea persoană își găsește alinarea și omul îi mulțumește”.

Sursă foto: arhivă Cancan