Cazul Mădălinei Manole se reîntoarce la tribunal. „Este omor!” E anunțul momentului de la FBI

Publicat: 14/06/2023 | 16:06

Dosarul morții Mădălinei Manole ar putea fi redeschis! O echipă de experți a strâns probe pentru a demonstra că artista a fost ucisă. Profilerul FBI, Mihaela Brooks, conduce această investigație de câțiva ani și susține că are dovezi care pot schimba complet datele cazului.

Mădălina Manole a murit la 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. La acel moment, moartea sa a fost considerată sinucidere. Într-un raport oficial s-a spus că regretata artistă a murit după ce a înghițit o cantitate mare de pesticid Carbofuran (Furadan). Familia cântăreței nu crezut în această variantă și a cerut o altă anchetă.

Cazul Mădălinei Manole ar putea fi redeschis!

La aproape 13 ani de la moartea artistei, cazul ei ar putea avea un alt deznodământ. Mihaela Brooks, analist de investigații penale certificat în anti-terorism și realizator de profiluri psihologice în cazuri de crimă, se ocupă în prezent de dosarul morții Mădălinei Manole.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRUOS ACASĂ LA PETRU MIRCEA, FOSTUL SOȚ AL MĂDĂLINEI MANOLE! CINE ȘI-A FĂCUT APARIȚIA LA POARTA ACESTUIA, CHIAR ÎN ZIUA ÎN CARE FIUL MĂDĂLINEI MANOLE A ÎMPLINIT 14 ANI

Specialista a lucrat pentru FBI și a ajutat la elucidarea multor cazuri de crimă în SUA, iar acum vrea să demonstreze că artista nu s-a sinucis. Ea a dezvăluit că expertizele pe care le-a realizat până acum arată, fără dubii acest lucru.

„Sperăm că săptămâna viitoare să fim în tribunal la cazul Mădălinei Manole. Este foarte mult de lucru pentru că trebuie să arătăm unde au fost erorile și de ce este omor. Avem niște expertize care s-au făcut și care arată omorul. Vor fi făcute publice doar după ce începe procesul. Mai multe nu pot să spun acum, ce dovezi avem”, a spus Mihaela Brooks pe rețelele sociale.

Mihaela Brooks: Pentru mine este o eroare gravă”

Echipa ei, care lucrează la acest caz pro bono, încearcă să convingă instanța că este necesară redeschiderea doasarului.

Profilerul FBI susține că SMS-ul pe care Mădălina Manole l-ar fi trimis către propriul ei telefon, în noaptea morții, nu este scris de ea. De asemenea, experta consideră că mai sunt și alte erori grave care demonstrează fie rea intenție, fie lipsă de profesionalism.

„În momentul în care te duci la locul crimei, cauți în toată casa, inclusiv în dulapul copilului, și omiți șifonierul Mădălinei, unde, în luna august, soțul ei iubitor a găsit cutia în care a fost trimis Furadanul… pentru mine este o eroare gravă. Pe întrerupătorul din bucătărie sunt urme de sânge. De unde știi ale cui sunt, dacă nu le iei, ci doar le menționezi? Poate să fie sânge de la Mădălina, poate să fie sângele vecinului…”, a spus Mihaela Brooks.

Hermina Hagianu
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune ... citește mai mult