Ce Bulgaria, ce Turcia?! Cum arată, de fapt, un all-inclusive în România. Ce au primit să mănânce turiștii unui hotel din Mamaia

Publicat: 08/09/2022 | 11:22

Chiar dacă perioada concediilor a trecut, cei care nu au apucat să-și ia unul vara asta, mai pot profita în perioada asta de ultimele zile pe litoralul românesc. Temperaturile încă plăcute sunt un avantaj pentru cei care își doresc să petreacă un sejur de câteva zile pe stațiunea Mamaia din Cosntanța. Iată care sunt ofertele pe care le găsiți pe litoral!

Odată cu creșterea inflației, costurile planificării unei vacanțe s-au dublat. Indiferent că vorbim despre litoralul românesc sau cel din străinătate, ofertele sunt puțin mai piperate chiar și toamna aceasta. Dacă vreți să vă relaxați la malul mării din stațiunea Mamaia, vă prezentăm ofertele cu care hotelul Modern vă așteaptă. Plaja hotelului are toate avantajele unei plaje private, îngrijită  cochetă, cu nisip curat, netezit în fiecare clipă de o briză răcoroasă. Doar 50 de metri despart hotelul de apa mării, fiind perpendicular pe Marea Neagră și oferind astfel posibilitatea de a vedea spectacolul magnific al răsăritulul de soare. Ofertele sunt la întrecere, însă cu cele de pe litoralul din Bulgaria.

Cum arată un all-inclusive la un hotel din Mamaia / (Sursă foto:Facebook)

(CITEȘTE ȘI: Sejur de coșmar pentru o brașoveancă, într-un hostel din București: „Cred că e bordel, pentru că am auzit femeile cum…”)

Cât costă un all-inclusive la un hotel din Mamaia

Pachetul de servicii ”Litoralul pentru toți 2022” include cazare de 5 nopți, începând de la 1375 RON/ persoană, cu Ultra All Inclusive în camere standard, superior și garsonieră, cu acces gratuit la la locurile de joacă, mini terenuri de sport, internet wireless cu acces gratuit la piscinele complexului cu șezlong, măsuțe și umbrele în limita disponibilității. Un sejur pentru 2 persoane pe o perioadă de 5 nopți pornește de la 2.750 de lei și ajunge undeva la 4.119 lei pentru un sejur de 3 persoane. În ceea ce privește diversitatea preparatelor culinare, bucătarii au pregătit paste, pește, cartofi la cuptor, legume și preparate din carne la grătar.