Ce conțin, de fapt, ceaiul și cafeaua din avioane. O fostă stewardesă avertizează: „Nu comandați așa ceva!”

Publicat: 14/03/2024 | 15:17

Cu siguranță nu știați ce conține, de fapt, ceaiul sau cafeaua din avion. O fostă stewardesă a dezvăluit ce conțin aceste produse, foarte consumate în timpul călătoriei cu avionul. Care este avertismentul femeii?

Cierra Mistt, o fostă stewardesă, a explicat într-un video pe rețelele de socializare motivul pentru care ea și echipajul de zbor evitau cu orice preț băuturile fierbinți.

Pe parcursul unei călătorii cu avionul, personalul aeronavei pune la dispoziție o varietate de băuturi disponibile pentru a potoli setea pasagerilor. Cu toate acestea, se pare că ceaiul și cafeaua nu sunt printre cele mai populare alegeri ale călătorilor.

O fostă stewardesa a avertizat că pasagerii ar trebui să ocolească variantele de băuturi calde din meniu. Mai mult, aceasta le sugerează să opteze pentru ceva din gama de vinuri, băuturi spirtoase, bere sau băuturi răcoritoare disponibile la bordul oricărei aeronave.

Cierra Mistt, o tânără care pretinde că a lucrat pentru o companie aeriană din SUA, a menționat că ea și colegii ei evită băuturile calde dintr-o aeronavă. Care este totuși motivul pentru care aleg să se ferească de acestea?

Citește și: MOTIVUL SURPRINZĂTOR PENTRU CARE TOATE ÎNSOȚITOARELE DE ZBOR STAU CU MÂINILE SUB COAPSE, ÎN AVION

Ce conțin, de fapt, ceaiul și cafeaua din avioane

Însoțitoarea de bord a explicat că vor apela la ceai sau cafea doar în situații de „extremă disperare”, în ciudat faptului că mulți pasageri le comandă.

Tânăra are o experiență considerabilă și a văzut multe în timpul serviciului său în aeronavele americane. Fosta stewardesă a dezvăluit că de fiecare dată când pasagerii s-au debarca, o echipă de curățenie urcă la bord pentru a face rapid curățenie. Cu toate acestea, care este motivul pentru care evită să sugereze băuturile calde în avion?

Se pare că timpul pentru curățare este limitat, lucru pentru care nu se poate face o curățenie completă în cabină.

Conform lui Cierra, unele părți ale avionului sunt ignorate când vine vorba de menținerea igienei lor.

Într-un videoclip scurt postat pe YouTube, unde își împărtășește „secretele însoțitorului de zbor”, a afirmat că aparatele care furnizează apă caldă pentru băuturi precum ceaiul și cafeaua „nu sunt niciodată igienizate”.

„Dacă nu suntem super disperați, nu vom bea cafeaua sau ceaiul care este furnizat în avion. Apa pe care o folosim pentru cafea și ceai provine din același loc și ghici ce, nu se curăță niciodată. În timp ce companiile aeriene le pot spune pasagerilor că fac „teste regulate de calitate a apei”, ni se spune că durează aproximativ șase până la nouă luni pentru un test pe un avion. Și nu vor curăța rezervorul decât dacă găsesc ceva”, a povestit fosta însoțitoare de bord în videoclipul postat pe YouTube.

Citește și: TOPUL CELOR MAI CĂUTATE DESTINAȚII DE VACANȚĂ ÎN 2024! MULȚI ROMÂNI ȘI-AU PLANIFICAT DEJA CĂLĂTORIILE