Ce s-a ales de câinii lui Vadim, după moartea “Tribunului”! “I-au prevestit moartea”

De: Cancan
Publicat: 16/09/2015 | 00:20
Vadim Tudor a decedat la spital, marti, 14 septembrie 2015

Politicianul avea un suflet mare, era un om cult, credincios si avea o dragoste mare pentru animale. Si pentru ca iubea cainii, la sediul revistei „Romania Mare” erau mai multi caini de care avea grija, printre care „Roscatul, Diana si Mielul”, asa cum au fost porecliti.

Cainii lui Vadim Tudor nu mai au de cine sa fie ingrijiti

Erau ultimii ramasi in zona Casa Presei, caci luase acasa altii cinci. Putini stiu, insa Corneliu Vadim Tudor a adoptat aproape 20 de animale de teama ca acestea sa nu ajunga pe mana hingherilor.

Animalele sunt triste de cand tribunul a murit

Un paznic din zona a vorbit pentru Cancan.ro despre cum era Vadim Tudor.

Vadim este plans chiar si de portarii din zona Casa Presei

„Era un om foarte vorbaret, ne pare rau ca s-a intamplat ce s-a intamplat. L-am vazut in urma cu o luna, am fost detasat de la locul de munca, atunci l-am vazut ultima data. Era un om bun. Le aducea mancare animalelor, avea pe cineva care ingrijea cainii. A luat si acasa vreo cinci, doar ca sa nu-i ia hingherii. Daca nu l-au mai vazut aici, probabil au simtit ca s-a dus. Cainii cred ca au presimtit moartea, ca erau atasati de el”, a declarat, pentru Cancan.ro, agentul Petrache Dumitru.

Corneliu Vadim Tudor hranea cainii chiar si in biroul sau

Cine a fost Corneliu Vadim Tudor?

„Tribunul” a candidat la alegerile prezidenţiale din 1996, clasându-se pe locul 5 din 16 candidaţi. La alegerile prezidenţiale din 2000 a ajuns în turul doi, unde a obţinut 33,17% din voturi. În 2004, a candidat la preşedinţia României şi a obţinut 12,57% din voturi. La alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie 2009, lista PRM pe care a candidat a obţinut votul a numai 540.380 români, adică 5,56% dintre votanţi.

În 2014, Corneliu Vadim Tudor şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie.

Politicianul a scris 32 de cărţi, dar şi un scenariu la care a lucrat împreună cu Sergiu Nicolaescu, anume Triunghiul Morţii, regizat tot de marele actor.

A înfiinţat revistele România Mare, în care a continuat politica revistei scriitorului Eugen Barbu, Săptămîna (culturală a capitalei), considerată de mulţi critici literari o oficină a Securităţii, prin care, în anii ’70-’80, erau puse în circulaţie informaţii provenite din arhivele acestei instituţii şi erau utilizate pentru şantaj politic şi pentru contracararea postului Radio Europa Liberă în cadrul proiectului zis Meliţa şi eterul.

Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost transportat după ce i se făcuse rău. Starea lui s-a agravat după internare: se pare că a suferit un infarct miocardic şi decesul a fost înregistrat la ora 18.30.

Larisa Ciută

This browser does not support the video element.