Ce s-a întâmplat în dosarul Monicăi Gabor și al lui Irinel Columbeanu, după ce au fost dați în judecată de Fisc

Publicat: 12/01/2022 | 20:25
Irinel Columbeanu și Monica Gabor

În urmă cu un an, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost dați în judecată de Fisc, după ce firma lor a intrat în faliment. La momentul respectiv, cei doi au fost citați într-un dosar în care se cere atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență a unei firme la care erau amândoi asociați.

Dosarul este legat de ”SC Monica Columbeanu Media SRL”, societatea care a produs celebrul reality-show despre viața spectaculoasă a cuplului, în urmă cu un deceniu și jumătate, și care a fost difuzat la un post național de televiziune. În 2009, la data ultimului bilanț, societatea celor doi ajunsese la datorii de aproape 300.000 de lei.

Vezi și IRINEL COLUMBEANU I-A FĂCUT O MARE SURPRIZĂ FIICEI SALE. I-A OFERIT CADOUL DE ZIUA EI, ÎN AVANS

De data aceasta, specialistul în insolvență, care a decis să îi dea în judecată pe cei doi, s-a răzgândit. Foștii soți au reușit să scape de acuzațiile publice care le-au fost aduse în tot acest timp, specialistul luând decizia să renunțe la plângerea depusă la Tribunalul București. Magistrații au decis următoarele: ”Ia act de renunţarea la judecarea cererii având ca obiect obligaţie de a face formulată de către reclamanta CII NICOLAE ELENA GABRIELA împotriva pârâţilor GABOR (fostă COLUMBEANU) MONICA şi COLUMBEANU ADRIAN-IRINEL”, potrivit Spynews.ro.

Vezi și MOTIVUL PENTRU CARE IRINEL COLUMBEANU A SUNAT-O PE MONICA GABOR, ÎN MIEZ DE NOAPTE: ”I-AM SPUS CĂ MI-AR FACE PLĂCERE DACĂ…”

În urmă cu un an, firma respectivă a intrat în faliment, după ce Fiscul i-a dat în judecată pe Monica Gabor și Irinel Columbeanu: ”Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”.

Sursă foto: arhivă Cancan