Clienții l-au umilit pe Sorin Bontea după ce au mâncat preparatul: „Ceva mai rău n-am mâncat în viața mea. Sper să dați faliment”

Publicat: 10/07/2023 | 18:20

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Acesta se află de mult timp în atenția publicului, iar mulți dintre fanii lui ar face orice să apuce să mănânce un preparat gătit de el. Recent, dorința multora a devenit posibilă și asta pentru că unul dintre cele mai cunoscute preparate realizate de chef-ul de la Antena 1 a devenit disponibil publicului larg, prin intermediul unei aplicații de livrare de mâncare. Însă, așteptările multora au fost înșelate. 

De ceva timp, Sorin Bontea a lansat pe piață Coasta lu’ Bontea. Mai exact, prin intermediul unei aplicații de livrat mâncare, cei interesați pot comanda celebrele coaste pregătite de bucătar. Meniul nu este unul vast, iar pe lângă coastele la grătar, pofticioșii se mai pot desfăta cu unele garnituri. Sau cei care își doresc ceva mai inedit pot comanda Costacos, ceea ce înseamnă „o poveste de dragoste între coaste și tacos”.

Meniul sună delicios, prețurile sunt pe măsură, însă clienții ce au vrut să se desfete cu coastele lui Sorin Bontea au rămas profund dezamăgiți. Se pare că bucatele pregătite sub brand-ul Sorin Bontea nu sunt la fel de delicioase cum se așteptau. Din contră, majoritatea celor care au comandat s-au arătat profund dezamăgiți și l-au criticat aspru pe celebrul bucătar.

Sorin Bontea și-a dezamăgit fanii/ Foto: Social media

(CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ LUNAR SORIN BONTEA, JURATUL DE LA CHEFI LA CUȚITE. ANTENA 1 L-A ÎMBOGĂȚIT)

„Nu înțeleg cum își asociază imaginea cu așa ceva”

Coastele lui Sorin Bontea au făcut ravagii, iar de când au apărut pe piață mulți au fost cei care le-au comandat. Dacă unii au fost mulțumiți de ce au primit, mai mulți clienți din Cluj s-au arătat profund dezamăgiți. Numeroși au fost cei care au criticat aspru preparatele primite, care în unele cazuri au fost aproape necomestibile.

„Calitatea cărnii execrabilă, plină de fragmente de os…aveam impresia ca mănânc pește. Garniturile foarte vechi. Nu înțeleg cum chef Bontea își asociază imaginea cu așa ceva”, a spus unul dintre clienții dezamăgiți.

„Calitatea costițelor a fost foarte proastă”; „Costacos e o lipie mică cu o lingură de mâncare de pisici în ea. Ceva mai rău n-am mâncat în viața mea”; „Salata de cartofi miroase a stricat, costițele, deși aveau gust bun, aveau bucatele de oase pe ele, destul de neplăcut. Costacos e e porție mică și conține doar carnea fără legume, destul de seacă …overall nu recomand”, au mai spus alții.

Mai mult, pe lângă calitatea proastă a preparatelor, clienții au reclamat și faptul că porțiile sunt mult mai mici decât se spune și nici pozele ce sunt prezentate în aplicație nu sunt conforme cu realitatea.

„O glumă proastă efectiv, păcat că nu pot să încarc poze să se vadă ce bătaie de joc am primit la 50 de lei, Costacos e 2x înseamna 2 lipii cat jumătate de palmă, unse pe o parte cu ceva pastă de carne și un sos, salata orientală sunt 10 cartofi cu pătrunjel și 5 bucățele de ceapă verde. Sper să dați faliment, așa ceva nu se face. Pozele nu corespund nici măcar 50% cu ce primești și nici gramajul, toată cutia cântărita nu face 200 de grame iar în descriere scrie 310. Chiar așa mare e foamea după bani?”, a mai spus un alt client nemulțumit.

„Costițele s-au desprins ușor de pe os, dar erau mici bucățele de os pierdute printre carne. De asemenea, cartofii păreau a fi congelați și prăjiți pe repede înainte. Raportul calitate-preț nu este corect. Eu una nu as mai comanda încă o dată”; „Costița a ajuns aproape rece, deși restaurantul e aproape, iar curierul a ajuns foarte repede. Restul comenzii a fost fierbinte, exact cum m-as fi așteptat”, au mai spus alți clienți dezamăgiți.

(VEZI ȘI: MÂNCAREA CU CARE CHEF SORIN BONTEA ȘI-A CUCERIT SOȚIA. I-A GĂTIT CHIAR DE LA PRIMA ÎNTÂLNIRE, PE ATUNCI NU SE MÂNCA AȘA CEVA)