Conversație halucinantă între un ucrainean și soldații ruși: ”Stiți măcar unde mergeți?!”

Publicat: 26/02/2022 | 18:20

Conversație halucinantă între un ucrainean și soldații ruși, în contextul actual, a devenit virală pe rețelele de socializare.

Se duc lupte grele între ruși și forțele ucrainene, după ce Putin și-a trimis armata să atace din trei direcții. Au fost atacate cu rachete mai multe orașe importante printre care Kiev, Harkov, Mariupol sau Odesa. Soldații ruși sunt peste tot, iar o conversație halucinantă între aceștia și un ucrainean a devenit virală pe rețelele de socializare. (CITEȘTE ȘI: CÂTE CLASE ȘI CE STUDII ARE VLADIMIR PUTIN, DE FAPT. CE JOB „BANAL” A AVUT ÎNAINTE SĂ INTRE ÎN POLITICĂ)

”-V-ați blocat?

-Ni s-a terminat combustibilul.

-Poate e mai bine să vă întoarceți în Rusia.

Soldații ruși râd.

-Dar măcar știți unde mergeți?

-Nu! Unde?

-În Kiev mergeți.

-Și care e treaba pe acolo?

-Momentan… totul e de partea noastră. Mulți dintre ai voștri se predau pentru că nu știu încotro se îndreaptă. Din ce am auzit până acum pe drum… nimeni nu știe unde mergeți”, a fost discuția între un ucrainean și soldații ruși.

O ucraineancă i-a înfruntat pe soldații ruși

Mulți ucraineni și-au făcut bagajele și au părăsit țara natală. Există, însă, și oameni care nu vor să se despartă de pământul pe care au crescut. Este și cazul unei femei din Ucraina, care a dat dovadă de curaj și i-a înfruntat pe soldații ruși.

Ucraineanca le oferă seminţe de floarea soarelui soldaților ruși, iar apoi le spune câteva vorbe grele:

-Cine sunteţi?

  -Avem exerciţii. Vă rugăm să mergeţi pe aici.

  -Ce fel de exerciţii? Sunteţi ruşi. Deci… ce faceţi aici?

  -Discuţia noastră nu va duce nicăieri.

  -Sunteţi ocupanţi, sunteţi fascişti. Ce faceţi pe pâmântul nostru cu toate armele astea? Luaţi aceste seminţe şi puneţi-le în buzunare, ca să crească floarea soarelui, când veţi fi cu toţii îngropaţi aici”, a fost discuția între femeie și soldați. Floarea soarelui este floarea naţională a Ucrainei, iar clipul a fost filmat în oraşul-port Henicesk de pe marea Azov, la mai puţin de 29 de kilometri de Crimeea.