Culmea fitelor, varianta Vasile Turcu! Si-a luat carne de la un magazin de lux, s-a urcat in limuzina, apoi….

De: Cancan
Publicat: 02/10/2013 | 12:03
Timp de 15 minute, cat a durat gratarul, Turcu si-a gasit de lucru cu telefonul. N-a vrut insa sa plece din fum, semn ca ii placea

De exemplu, sa cumpere carne de mici si sa astepte cuminte in fum pana cand omul de la gratar ii rumeneste la foc potrivit, pentru ca apoi sa ii manance linistit, in vila sa dintr-un cartier exclusivist al Capitalei. Ce-i drept, nu orice milionar isi permite sa fie atat de… excentric!

Sambata, la ora 15.00, Turcu si-a cumparat carne de la un magazin de fite

Unul dintre cei mai bogati barbati din Romania, omul de afaceri Vasile Turcu nu duce lipsa de inventivitate ca sa-si intretina gusturile rafinate!

Fostul actionar dinamovist nu a poftit nici la caviar, nici la branzeturi scumpe si nici nu si-a gadilat papilele gustative cu arome ale bucatariei internationale. A gasit o modalitate extravaganta de a-si satisface poftele cele mai… ascunse!

Mai intai, a trecut pe la un magazin de fite din centrul Capitalei, recunoscut pentru preturile cam piperate. A studiat oferta din galantar, insa nu i-au facut cu ochiul trufele sau mezelurile frantuzesti. Gandul i-a zburat la ceva mai neaos.

Vanzatorul a bagat pungile cu carne in portbagajul limuzinei

Probabil client fidel, Turcu a fost rasfatat de vanzator, care i-a dus pana la limuzina cele doua plasute de cumparaturi.

De la magazin, s-a dus direct la celebrul grataragiu Cocosatu

De la magazinul de lux, milionarul a mers glont la celebrul Cocosatu. A deschis portbagajul si nu i-a luat prea mult ca sa gaseasca pretioasele pachete. Inarmat cu multa rabdare si cu materia prima in brate, Vasile Turcu a intrat repede in local.

Turcu i-a prezentat mandru marfa bucatarului si l-a rugat sa ii friga carnea cum stie el mai bine

Imediat, barbatul responsabil cu fripturile, nimeni altul decat nea Sandu Cocosatul, s-a pus pe treaba. A incins gratarul, a chemat ajutoare si a facut un pic de conversatie, in timp ce carnea frantuzeasca incepea sa ia forma celebra a micului romanesc.

Timp de 15 minute, cat a durat gratarul, Turcu si-a gasit de lucru cu telefonul. N-a vrut insa sa plece din fum, semn ca ii placea

Pentru ca isi permite multe dintre placerile la care un simplu muritor doar viseaza, fostul actionar al Cainilor Rosii nu se multumeste cu putin! O duzina de mititei au sfarait nestingheriti pe gratar, in timp ce Vasile Turcu i-a privit cu nesat, prin fumul gros.

In timp ce carnea sfaraia, Turcu s-a scobit cu pofta printre dinti, cu o scobitoare

Cand pofta a luat proportii nemasurate, n-a mai rezistat. Probabil cu gandul la ospatul ce urmeaza, Turcu a inceput sa isi curete atent maselele cu ajutorul unei scobitori.

De indata ce problema igienei dentare a fost rezolvata, milionarul si-a facut si timp de… socializare. A schimbat cateva cuvinte cu cel care i-a transformat visul in realitate, dar a purtat si o conversatie la telefonul sau de mii de euro.

La plecare, un angajat de la restaurant i-a dus fripturile in portbagaj

Dupa un sfert de ora, masurat cu atentie de ceasul de firma de la mana, Vasile Turcu a rasuflat usurat: „delicatesele” au fost fost gata. Drept recompensa, milionarul a instins o bancnota de 200 de lei, a primit restul, dar nu a uitat sa il cinsteasca pe Nea Sandu cu 50 de lei. Pentru dibacie.

Cinci minute mai tarziu, Turcu intra pe poarta casei cu friptura aburind

De la restaurant, fostul actionar dinamovist s-a urcat iute in limuzina, cu o destinatie precisa: vila sa dintr-un cartier exclusivist, unde a savurat probabil in tihna o portie de mititei demni de un milionar excentric!

A.L.
 

This browser does not support the video element.