Cum și-a câștigat Chef Sorin Bontea primii bani. Juratul de la ”Chefi la cuțite” s-a angajat la 16 ani

Publicat: 21/04/2020 | 20:28

Cum și-a câștigat Chef Sorin Bontea primii bani. Juratul de la ”Chefi la cuțite” s-a angajat la 16 ani și a dezvăluit ce fel de job avea atunci.

În timp ce alții au fost mai rebeli, Sorin Bontea era un adolescent responsabil. Juratul de la ”Chefi la cuție” a intrat în câmpul muncii încă de la o vârstă fragedă. Sorin Bontea și-a câștigat primii bani la vârsta de 16 ani, atunci când s-a angajat ca… ajutor de bucătar!

”Am câștigat primii bani la muncă, m-am angajat la 16 ani. Eram ajutor de bucătar. Cred că i-am cheltuit cu fetele, iar o parte i-am dat în casă, clar, pentru că aşa era la noi, se dădeau în casă banii. Ca în orice meserie, înveţi. Toţi au mai gătit ceva pe acasă, dar ea, ca meserie, o înveţi doar într-un restaurant când începi să o faci profesionist. Primii ani în bucătarie au fost foarte grei. Curăţai cartofi, ceapă, cărai marfă, nu făceai mare lucru. Era foarte multă muncă fizică”, a mărturisit Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea, mărturisiri despre experiența de la ”Asia Express”

Una dintre cele mai îndrăgite echipe de la ”Asia Express” este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Supranumiți „Reactoarele trei și patru”, cei doi au încercat să reziste cât mai mult în competiție și au legat o prietenie pe viață. (CITEȘTE ȘI: SCĂRLĂTESCU, BONTEA ȘI DUMITRESCU S-AU RĂZBUNAT PE PRO TV! CUM AU UMILIT CHEFII DE LA ANTENA 1 FOSTUL LOR SHOW, MASTERCHEF)

Concurenții au fost marcați, însă, nu doar de probele dificile prin care au trecut ci și de lipsa de mâncare. Chef Sorin Bontea a mărturisit că a mâncat numai orez în Asia și că a slăbit nouă kilograme.

”În Asia am mâncat ce mi s-a dat. După o zi de alergat și făcut tot felul de misiuni, nu eram prea pretențios atunci când ajungeam în casa unor localnici. Ce pot să vă spun e că am mâncat mult orez. Am ținut practic o cură cu orez. M-a ajut, ce să zic, m-am întors mai slab cu nouă kilograme. Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc încă cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă…

Ca turist m-aș întoarce cu siguranță. Peisajele din Asia sunt incredibile, iar oamenii, cel puțin în zona în care am fost noi, sunt foarte mișto. Ca și concurent în Asia Express… aici nu răspund încă. E prea recentă experiența. Cred că trebuie să mai treacă câteva luni. Pe de altă parte, pe măsură ce trece timpul și lucrurile se așază, realizez că a fost una dintre cele mai tari experiențe din viața mea și mi-ar fi părut rău dacă nu o trăiam”a mărturisit Chef Bontea pentru Viva!