Dan Bittman nu crede în pandemie. Cântărețul se alătură miliardarului Vîntu și… “Tind să cred că…”

De: C. C.
Publicat: 06/04/2020 | 23:39

Unul dintre cei mai renumiți artiști din România dă apă la moară teoriilor conspiraționiste. Liderul formației Holograf spune că nu crede în pandemie și tinde să îi dea dreptate miliardarului Vîntu, când susține că la mijloc ar fi vorba de un „test mondial”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile celebrului cântăreț. (CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN A ”DIVORȚAT” ÎN SECRET ȘI S-A MUTAT DEJA CU…)

Deseori, știrile false despre noul coronavirus cuprind teorii amuzante și absurde, dar și zvonuri despre uneltiri înfricoșătoare. Dan Bittman nu crede în pandemia provocată de coronavirus și dă astfel apă la moară teoriilor conspiraționiste. Cântărețul se alătură miliardarului Sorin Ovidiu Vîntu, care a susținut că pandemia coronavirusului de tip nou este „cea mai mare manipulare făcută vreodată la nivel planetar”. (NU RATA: DAN BITTMAN A DANSAT SUPER-EROTIC LA 4 DIMINEAȚA CU O ”BALERINĂ” NEBUNATICĂ!)

„Cu 150 de morți și peste 400 de vindecați, asta nu-i pandemie…”

Liderul trupei Holograf a făcut mărturisiri surprinzătoare, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Dan Bittman a vorbit deschis depre criza provocată de COVID-19 și despre activitățile pe care le desfășoară în această perioadă.

”E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă și petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm și ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morți și peste 400 de vindecați, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, a declarat Dan Bittman, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Dan Bittman nu crede în pandemie

Sorin Ovidiu Vîntu: „Este o repetiţie cu public asupra a ceea e urmează să se întâmple…”

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu a afirmat, recent, că actuala generaţie are şansa de a asista la ”cea mai mare manipulare făcută vreodată la nivel planetar: coronavirus. Da, este o boală. Este o gripă, poate puţin modificată faţă de gripele cu care suntem obişnuiţi”. (VEZI ȘI: DAN BITTMAN A “EVADAT” DIN IZOLARE PENTRU NOUA IUBITĂ DIN “NEW GENERATION”. LA ÎNTOARCEREA SPRE FOSTA IUBITĂ, S-A OPRIT ȘI LA…)

”Hai să-ţi fac o mică paralelă. În 1918 a fost gripa spaniolă. Populaţia planetei avea 1,8 miliarde la acea vreme. Au murit 100 de milioane de oameni. Astăzi, populaţia planetei se aproape de opt miliarde de oameni. Au murit până în 20.000 sau poate puţin peste 20.000 de oameni. Ar fi murit oricum oamenii ăştia – nu azi, mâine – oameni cu imunitate extrem de scăzută, cu diverse alte boli. (…) Tot ceea ce vezi, generaţie, este o manipulare. Este o repetiţie cu public asupra a ceea e urmează să se întâmple peste 20-30 de ani. Suntem aproape opt miliarde de oameni. Planeta susţine cu greutate viaţa a opt miliarde de oameni.

Imaginează-ţi că peste 20-30 de ani vom fi dublu – 15-16 miliarde, moment în care planeta nu va mai putea susţine viaţa. Ceea ce vedem astăzi este o conspiraţie nu a unui singur stat. Sunt convins că sunt două-trei state mari implicate în toată povestea asta. Nu fac altceva decât să evalueze ce fac guvernele, ce face populaţia pentru a şti cum să folosească şi vor folosi aceste informaţii peste 20-30 de ani”, a afirmat Sorin Ovidiu Vîntu.

Dan Bittman dă apă la moară teoriilor conspiraționiste

Dan Bittman, muzică și televiziune

Trupa Blitz

Dan Bittman amintea, într-un interviu, de prima sa trupă, mai bine zis prima sa apariție pe scenă, alături de formația Blitz. Era anul 1981, fiind vorba despre o trupă formată de liceeni, colegi cu Dan. Artistul a declarat că din trupă făceau parte Adrian Daminescu – vioară electrică și Ștefan Elefteriu – compozitor. În cele din urmă, la primul concert a fost invitat să cânte și, din nefericire, nu a fost atât de reușit, deoarece… a cântat fals. Acesta a fost începutul carierei de solist a lui Dan Bittman. (NU RATA: DEZVĂLUIRE ULUITOARE DESPRE DAN BITTMAN! O EROARE MEDICALĂ ERA CÂT PE CE SĂ-I SCHIMBE TOATĂ VIAȚA)

Trupa Domino

La un concert Blitz, Radu Răducanu – bateristul formației Domino – îl observă pe Bittman și, plăcut impresionat, îl cooptează în noua formație. La acea vreme, mai făceau parte din trupă și Anton Hașias (chitară bas, plus Eugen Mihăescu (chitară). Această formulă nu a durat, totuși, decât un an, fiind interpretate doar cover-uri, în diverse restaurante, în proporție de 70% numai Beatles.

Trupa Incognito

La puțin timp după plecarea din Domino, Dan Bittman este invitat de către Anton Hașiaș la o întâlnire cu Adrian Ilie. Chiar atunci, formația Incognito era proaspăt formată din ultimii doi membri amintiți. Abia apoi a apărut și toboșarul Liviu Pop. Au urmat turnee, festivaluri și apariții Radio-TV, iar câteva dintre melodiile compuse Adrian Ilie s-au impus: „Vine din inima mea”, „Ochi de cer”, „O viață de om (Vis de pace)”. Toate au fost înregistrate în luna noimebrie a anului 1983. După destrămarea trupei – se întâmpla în 1984 – aceasta revine pentru scurt timp, în 1985, dar cu o mică schimbare – noul toboșar este Nichi Dinescu. Apar noi melodii – „Zorile”, „De vei veni (Pacea florilor)”, „Albina”, cea din urmă fiind și filmată. (NU RATA: Primele semne că vârsta începe să-l trădeze pe donjuanul nr. 1 din showbiz)

Trupa Iris

În 1984, Cristian Minculescu părăsește trupa Iris, trecând la trupa Totuși din Cenaclul Flacăra. Totodată, față de formula de pe discul din 1984, lipsește și Florin Ochescu – chitară. Astfel, revine Adrian Ilie și – din cauza lipsei unui vocalist – este cooptat Dan Bittman. Apar melodii diferite față de repertoriul hard-rock anterior – „În calea norilor”, „Daruri omului bun”, „Albina”, „Sub semnul fulgului de nea”, toate fiind filmate, însă fără Dan Bittman, acesta fiind ocupat, la vremea respectivă cu studiul pentru facultate.

Trupa Holograf

Începând cu anul 1985, Dan Bittman este solistul trupei Holograf, iar succesele muzicale s-au ținut lanț, fiind înregistrate – numai până în 2013, spre exemplu – 18 albume. Dan Bittman a încercat, de altfel, și varianta solo, propunând ”Dincolo de nori” (1994) sau ”Și îngerii au demonii lor” (2015), piese care s-au bucurat de mare succes.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)