Dana Rogoz, devastată la 5 ani de la moartea lui: ”E încă acel subiect care îmi umezește ochii de lacrimi”

Publicat: 20/11/2019 | 17:06

Dana Rogoz are o familie fericită, o carieră de succes, însă dacă tatăl său ar fi fost acum lângă ea ar fi fost cu adevărat împlinită. Vedeta și-a pierdut tatăl în urmă cu cinci ani. Ieri, bărbatul care a fost alături de ea la prima probă pentru un scurt metraj ar fi împlinit vârsta de 66 de ani. După atâta timp, Dana Rogoz nu a reușit să treacă peste pierderea suferită.

”De ce vă scriu despre el? E ciudat. E încă acel subiect care îmi umezește ochii de lacrimi fără niciun fel de avertizare, în orice context. Imi fuge gândul cine știe cum și mă trezesc plângând. Apoi mă și sperii de lipsa de control de care dau dovadă. Si în condițiile acestea, de ce vă vorbesc voua tocmai despre el?!?!? Pentru că intr-un mod bizar am sentimentul că s-ar bucura. Mai ales azi, când tata ar fi împlinit 66 ani”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Tatăl Danei Rogoz

Dana Rogoz suferă de boala Hashimoto

Dana Rogoz urmează un tratament pentru a ține sub control afecțiunea cu care se confruntă. Este vorba de boala Hashimoto, o afecțiune a tiroidei de care suferă și supermodelul Gigi Hadid și care este mult mai frecventă în rândul femeilor decât în rândul bărbaților, fiind în directă legătură cu dereglările hormonale. Această boală autoimună este responsabilă, printre altele, de fluctuațiile de greutate și stări de oboseală. (CITEȘTE ȘI: DANA ROGOZ RECUNOAȘTE CĂ A FOST ABUZATĂ ÎN PERIOADA ABRACADABRA: „MI-A RIDICAT FUSTA ȘI MI-A PUS MÂNA PE..”)

Și asta contează (n.red. – în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a dezvăluit Dana Rogoz pentru viva.ro.

Tiroidita Hashimoto este o boala autoimună, ceea ce înseamnă că sistemul imunitar atacă glanda tiroidă, glanda care produce principalii hormoni rîspunzători de buna funcționare a organismului. Inflamația provocată de boala Hashimoto duce la hipotiroidism, ceea ce înseamnă că tiroida nu funcționează la capacitatea maximă.