Dana Rogoz, fotografiată fără lenjerie. Detaliul observat în zona intimă

Publicat: 01/11/2019 | 13:16

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actriţe din generaţia tânăra de la noi, cea mai recentă peliculă în care a apărut se numeşte ”Mo”, film ce este regizat chiar de soțul ei, Radu Dragomir. Nu are inhibiţii nici în filmele pe care le joacă, nici în viaţa reală. Recent, s-a fotografiat într-o ţinută, unde apare fără lenjerie intimă.

Actriţa a avut o şedinţă foto şi a purtat o rochie lungă, cu o crăpătură, care porneşte din talie, iar prietenii virtuali au observat că îi lipseşte lenjeria intimă. „O fotografie din numarul lunii octombrie al revistei @unica.romania. Unul dintre shootingurile mele preferate din ultimii ani. Multumesc, echipei! ?„, a scris Dana la imaginea postată.

Dana Rogoz suferă de boala Hashimoto

Dana Rogoz urmează un tratament pentru a ține sub control afecțiunea cu care se confruntă. Este vorba de boala Hashimoto, o afecțiune a tiroidei de care suferă și supermodelul Gigi Hadid și care este mult mai frecventă în rândul femeilor decât în rândul bărbaților, fiind în directă legătură cu dereglările hormonale. Această boală autoimună este responsabilă, printre altele, de fluctuațiile de greutate și stări de oboseală.

Și asta contează (n.red. – în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a dezvăluit Dana Rogoz pentru viva.ro.

Tiroidita Hashimoto este o boala autoimună, ceea ce înseamnă că sistemul imunitar atacă glanda tiroidă, glanda care produce principalii hormoni rîspunzători de buna funcționare a organismului. Inflamația provocată de boala Hashimoto duce la hipotiroidism, ceea ce înseamnă că tiroida nu funcționează la capacitatea maximă.