Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care nu-și sărbătorește soția de ziua ei de nume. Gabriela Prisăcariu a aflat și ea de la TV

Publicat: 08/11/2022 | 11:35
Gabriela și Dani Oțil fac nuntă la Buftea (Foto: Instagram)

Este sărbătoare în familia matinalului Dani Oțil (42 de ani). Soția lui, Gabirela Prisăcariu (29 de ani), își sărbătorește ziua de nume, însă, cadourile din partea soțului ei par să se lasă așteptate. Matinalul de la Antena 1 a dat tot din casă și a spus motivul pentru care nu-și sărbătorește soția.

Sfinții Arhangheli  Mihai și Gavriil se sărbătoresc pe data de 8 noiembrie 2022, zi în care matinalul de la Antena 1 ar fi trebuit să-și aniverseze soția. Aflat în timpul emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani”, în stilul caracteristic, Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care nu-și sărbătorește soția în această zi.

Vezi și: DANI OȚIL, SCENE BIZARE ÎN PUBLIC! GABRIELA PRISĂCARIU A LUAT FOC: “EU CÂND ÎȚI SPUN SĂ NU MAI BEI”

Dani Oțil a ”dezvăluit” un mic secret și a mărturisit că nu s-a pregătit corespunzător pentru această zi, motiv pentru care preferă să nu-i amintească soției că este ziua ei.

”Am crezut că facem emisiune de dedicații, n-am mai știut cine, cui… Eh, și soția, dar nu-mi permit că nu i-am luat nimic și mai bine să nu-i amintesc.”, a declarat Dani Oțil, la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cu această ocazie, se poate spune că sunt adevărate zvonurile că Dani Oțil este ”cumpătat” atunci când vine vorba de cheltuieli.

În urmă cu câteva luni, și Cătălin Oprișan l-a luat la roast pe prezentatorul TV de la „Neața cu Răzvan și Dani” din cauza zgârceniei sale, chiar în timpul emisiunii iUmor, de la Antena 1.

”Oamenii au auzit de multe ori gluma asta, că el nu mănâncă niciodată la el la restaurant, pentru că e prea scump. Asta se știe. Chiar nu e atât de zgârcit precum spun oamenii, adică eu știu.

Vezi și: SOȚIA LUI DRAGOȘ SĂVULESCU LE FACE PRAF PE GHENEA ȘI MENGHIA: „SUNT BOLNAVE MINTAL, NEFERICITE ȘI PSIHOTICE!”

După ce a venit popa să-i sfințească restaurantul, Dani a folosit busuiocul ăla la sosul pentru paste. Nu este chiar atât de zgârcit, are și câțiva angajați. Așa a vrut el să fie, un fel de Simona Halep al restaurantelor. Adica e mereu la servit”, spunea Cătălin Oprișan la „iUmor”, în urmă cu câteva luni.

Sursa foto: Instagram