Din ce trăiesc, de fapt, părinții lui Emil Rengle? Ce spunea concurentul de la Survivor România despre cei care l-au crescut

Publicat: 21/02/2022 | 11:41
Emil Rengle: "Nu sunt într-o relație, nu mi s-a pus inelul cum știm că unora li s-a pus" / (Sursa: Instagram)

Toată lumea îl știe pe Emil Rengle, dar puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă părinții lui. Coregraful a făcut dezvăluiri despre cei care l-au crescut.

În 2018, Emil Rengle era marele câștigător al emisiunii ”Românii au talent”. Dansatorul mărturisea, la vremea respectivă, că vrea să câștige marele premiu pentru a le oferi părinților săi un trai mai bun. Emil Rengle a dezvăluit, atunci, că tatăl său este taximetrist, iar mama sa este casnică.

De asemenea, Dalma, sora lui Emil Rengle, a lucrat într-o fabrică în Oradea, apoi l-a ajutat pe fratele ei cu studioul de dans pe care acesta l-a deschis după ce a câștigat competiția de la Pro TV. Sora concurentului de la ”Survivor România” este și manichiuristă. (CITEȘTE ȘI: EMIL RENGLE ÎL TAXEAZĂ DUR PE TJ MILES, LA SURVIVOR ROMÂNIA: ”TRĂIEȘTE PENTRU PĂREREA ALTORA”)

”Vreau să îi ajut pe ai mei, să le ofer un trai mai bun. Am o familie simplă, tata e taximetrist, mama e casnică în prezent, dar a lucrat la o fabrică de pantofi, iar sora mea, Dalma, 29 de ani, e angajată într-o fabrică din Oradea. Deşi condiţiile noastre de trai nu au fost excelente, am învăţat să fim uniţi, mereu ne-am găsit fericirea în lucruri simple pentru că dragostea învinge orice obstacol. Noi avem o relaţie deschisă, aşa că în viitorul apropiat ne vom aşeza cu toţii la masă şi vom decide ce vom face pentru noi”, mărturisea Emil Rengle.

Emil Rengle muncește de la 15 ani

Emil Rengle provine dintr-o familie modestă și a început să-și câștige bănuții de când avea 15 ani. Primul său job a fost într-un local, acolo unde muncea câte 4 ore pe zi. Era debarasator, dar mărturisește că i-a priit experiența pe care a trăit-o. (VEZI ȘI: SOȚIA LUI CRBL, PRIMA REACȚIE DUPĂ SCANDALUL CU EMIL RENGLE: “MI-A FOST CIUDĂ”)

”Aveam 15 sau 16 ani când m-am angajat prima dată. Puteai să te angajezi 4 ore pe zi. A fost o experiență mișto, să zic așa, că a trebuit să trec prin toate fazele. Prima oară când m-au angajat eram pe sală, adică ștergeam pe jos și ștergeam mesele și adunam tăvile, apoi, am intrat în bucătărie, unde puneam efectiv burgerul să se prăjească și cartofii, iar după aceea, am ajuns la casierie. Acolo deja luam contact cu oamenii, ceea ce îmi plăcea și eram cel mai fericit”, a mai mărturisit concurentul de la ”Survivor România”.