Documentul care schimbă datele problemei! Coronavirusul a fost o alarmă falsă globală

Publicat: 13/06/2020 | 09:55

În Germania deși epidemia de coronavirus a intrat pe o pantă descendentă, se pare că abia acum a început să producă reale probleme guvernului. Apariția unui document intern de 93 de pagini, realizat de mai mulți experți medicali externi, condamnă  măsurile adoptate de autoritățile germane împotriva noului coronavirus.

Se pare că documentul a fost realizat la cerința Ministerului de Interne german și a provocat un adevărat scandal. În esență, în raportul făcut public se vorbește despre faptul că pericolul reprezentat de COVID-19 a fost supra-estimat, iar noul coronavirus nu depășește nivelul considerat normal în ceea ce privește amenințarea sănătății publice.

Se merge pe ideea că victimele coronavirusului au fost cei care ar fi murit oricum pe parcursul anului 2020, fie de bătrânețe, fie din cauza bolilor și a organismelor lor slăbite de stresul cotidian, inclusiv din cauza celor 150 de viruși care circulă liber în acest moment. (CITEȘTE ȘI: SITUAȚIE CRITICĂ ÎN UCRAINA! RECORD DE NOI CAZURI DE CORONAVIRUS. „AVEM CIFRE EXTREM DE ALARMANTE. AMENINŢAREA NU A DISPĂRUT”)

Specialiștii ce au scris documentul susțin că este evident că pericolul reprezentat de noul coronavirus nu a fost mai mare decât în cazul altor viruși, iar panica și măsurile restrictive declanșate la nivel global nu a fost decât o alarmă falsă, susține raportul.

Repercusiunile măsurilor anti-coronavirus

Documentul de 93 de pagini evidențiază  „consecințele numeroase și grele ale măsurilor Corona”, subliniind faptul că mai mulți oameni au murit din cauza măsurilor adoptate de Guvern împotriva noului coronavirus, decât cei care au fost efectiv uciși de virusul COVID -19.

Autorii raportului au susținut o conferință comună de presă în data de 11 mai, în care au dezvăluit faptul că guvernul german a ignorat sfaturile experților, potrivit capital.ro(VEZI ȘI: FOCAR DE CORONAVIRUS LA O ȘCOALĂ DIN GERMANIA! CINCI ELEVI ROMÂNI AU FOST CONFIRMAȚI POZITIV)

„Măsurile terapeutice și preventive nu ar trebui niciodată să aducă mai mult rău decât boala în sine. Ținta lor ar trebui să fie protejarea grupurilor de risc, fără a pune în pericol disponibilitatea actului medical adresat populației și nici sănătatea publică, așa cum din păcate s-a întâmplat.

Noi, practicienii din medicină, ne confruntăm zilnic cu efectele secundare asupra pacienților noștri, rezultate în urma măsurilor adoptate împotriva coronavirusului.”, au spus autorii raportului în conferința de presă.