După ce nu s-a bărbierit sau tuns timp de un an și jumătate, un englez a ajuns să arate ca Tom Hanks în Naufragiatul. FOTO

Publicat: 10/06/2021 | 19:56
Tom Hanks în Naufragiatrul (sursa foto: captură video din timpul peliculei)

Un bărbat din Londra, nu s-a mai bărbăierit încă dinantea începeri pandemiei, având în vedere că totul se închisese, iar acum a ajuns să arate ca actorul american Tom Hanks, în filmul Naufragiatul. 

Și în prezent, deși ar putea foarte ușor să renunțe la noul său look, englezul de 49 de ani este decis, prin prisma asemănării cu celebrul actor american să strângă bani pentru eroii din prima linie.

„Inițial am crezut că îmi voi lăsa părul pe față să crească măcar un an, apoi să scap de el, după ce vor termina campania pe care mi-am propus-o, adică să strâng £25,000, dar acum au trecut 15 luni și nu mă încumet să revin la look-ul meu anterior”, a declarat bărbatul, potrivit Mirror.

Sheridon Glenn, înainte și după ce nu s-a mai bărbierit (sursa foto Sheridon Glenn)

Despre filmul Naufragiatul

Naufragiatul (în engleză Cast Away) este o dramă cinematografică din 2000, regizată de Robert Zemeckis, cu Tom Hanks în rolul principal. Hanks a fost nominalizat la Premiile Oscar la secțiunea Cel mai bun actor în rol principal pentru performanța sa lăudată de critici.

Tom Hanks îl interpretează pe Chuck Noland, un angajat FedEx, a cărui viață – din punct de vedere personal cât și profesional – se derulează că un ceas. Carieră lui îl conduce deseori în locuri foarte îndepărtate și totodată departe de prietenă lui Kelly (Helen Hunt).

Existența monotonă a lui Chuck se sfârșește brusc atunci când după o prăbușire cu avionul se regăsește izolat pe o insula îndepărtată – naufragiat în cel mai dezolant loc imaginabil.

Practic smuls din comoditatea viețîi sale cotidiene, Chuck trebuie mai întâi să facă față nevoilor fundamentale de supraviețuire incluzând apă, hrană și adăpostul. La marginea lumii începe adevărată aventură.

După patru ani, soarta îi acordă lui Chuck o șansă de a găși drumul înapoi la civilizație, numai pentru a se confruntă cu o schimbare emoțională neașteptată. Abilitatea lui de a persevera și de a speră sunt produsul noii sale experiențe de viață.

Deși finalul poveștii lui Chuck nu este tocmai sfârșitul convențional american, el este –la fel că și în viață- plin de adevăr, compasiune și speranța, scrie Cinemagia.