Fetele lui Corneliu Vadim Tudor vand averea familiei. Lidia a pus anunt ca vrea sa ia bani pe …

De: Cancan
Publicat: 25/10/2015 | 21:04

Politicianul nu a facut avere din cariera de politician, iar cand a incetat din viata le-a lasat pe mostenitoare cu multe procese si datorii de sute de milioane.

In categoria bunurilor de care fiicele regretatul om politic se pot bucura se numara o casa in Cotroceni, o casa in Navodari, o masina, un Chrysler din 2010, o colecţie de icoane vechi, tablouri şi cărţi rare, estimate chiar de el la 20 milioane de euro.

Cancan.ro a aflat ca Lidia Vadim Tudor a publicat pe un site de anunturi mai multe imagini cu masina tatalui ei. Tanara doreste sa vanda autoturismul cu suma de 15.000 de euro.

Pe internet, Lidia a lasat numarul ei de telefon, dar si detalii despre autoturism, pentru ca cei interesati sa stie tot ce trebuie despre masina. De asemenea, in anunt scrie ca pretul este negociabil, semn ca este mai lasa la pret.

 

Cel mai preţios manuscris din biblioteca politicianului e una din cele 600 de copii ale Declaraţiei de Independenţă a SUA, care ar valora câteva sute de mii de dolari, scrie reporterntv.ro.

Dupa moartea sa, rudele lui Vadim au spus ca acesta deţinea peste 3.000 de documente, cu semnăturile unor mari personalităţi. Apropiaţii mai afirmă că fostul politician avea la finele lui 2014 peste 140.000 lei plasaţi în acţiuni la cele două publicaţii ale sale şi 72.000 euro, bani câştigaţi ca europarlamentar.

Moarte neasteptata

Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost transportat după ce i se făcuse rău. Starea lui s-a agravat după internare: se pare că a suferit un infarct miocardic şi decesul a fost înregistrat la ora 18.30.

El a lasat in urma o familie indurerata. Pe sotia sa, Doina, dar si fiicele sale, Eugenia şi Lidia.

Cine a fost Corneliu Vadim Tudor?

„Tribunul” a candidat la alegerile prezidenţiale din 1996, clasându-se pe locul 5 din 16 candidaţi.

În 2014, Corneliu Vadim Tudor şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie.

Politicianul a scris 32 de cărţi, dar şi un scenariu la care a lucrat împreună cu Sergiu Nicolaescu, anume Triunghiul Morţii, regizat tot de marele actor.

A înfiinţat revistele România Mare, în care a continuat politica revistei scriitorului Eugen Barbu, Săptămîna (culturală a capitalei), considerată de mulţi critici literari o oficină a Securităţii, prin care, în anii ’70-’80, erau puse în circulaţie informaţii provenite din arhivele acestei instituţii şi erau utilizate pentru şantaj politic şi pentru contracararea postului Radio Europa Liberă în cadrul proiectului zis Meliţa şi eterul.

Larisa Ciuta