Fiul lui Sile Cămătaru, din nou în arest. Ce s-a întâmplat în cel mai recent scandal în care a fost implicat

Publicat: 17/05/2021 | 09:50

Fiul lui Sile Cămătaru, Dani, a ajuns din nou în atenția oamenilor legii. Tânărul nu s-a „mulțumit” cu faptul că a șofat fără permis, așa că a băgat teroare în fosta lui iubită și în bărbatul care i-a luat apărarea Georgianei. 

În luna februarie a acestui an, Dani Cămătaru a fost arestat după ce fosta lui iubită a cerut un ordin de protecție împotriva sa.

Cu toate acestea, spynews.ro informează că Georgiana a fost convinsă să renunțe la acest ordin de protecție și chiar a plătit cheltuielile de judecată.

„Ia act de renunţarea la judecată formulată de victima I. GIORGIANA, faţă de pârâtul BALINT VASILE-DANIEL, însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei a onorariilor provizorii ale avocaţilor din oficiu desemnaţi pentru pârât şi pentru victimă, în cuantum de câte 250 lei. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Obligă victima I. GEORGIANA la plata către stat a cheltuielilor de judecată în cuantum de 500 de lei”, au menționat judecătorii.

Dani Cămătaru a băgat teroare într-un bărbat

Tot sursa citată informează că Dani Cămătaru a terorizat un bărbat care i-a luat apărarea fostei sale iubite, iar acesta a cerut ajutorul autorităților, spunând să-l îndepărteze pe interlop de el.

Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de pedepsele primite, însă timp de 70 de zile va fi nevoit să muncească în folosul comunității.

 „Condamnă pe inculpatul Balint Vasile Daniel la pedeapsa de 6 luni închisoare. (…) Contopeşte pedeapsa închisorii de 6 luni cu pedeapsa de 6 luni închisoare stabilind în sarcina inculpatului pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare la care adaugă un spor obligatoriu de 2 luni închisoare (o treime din 6 luni), în final, stabilind în sarcina inculpatului Balint Vasile Daniel pedeapsa rezultantă de 8 luni închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Impune inculpatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă – București sau în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Socială Sector 5 pe o perioadă de 70 de zile”, a hotărât instanța.