Categorii: Stiri

Fotbalistul Escobar a fost asasinat acum 24 de ani pentru un autogol, acum, doi columbieni sunt amenințați cu moartea: ”Să nu te mai întorci! / Ești mort!”

Uribe și Bacca au ratat penalty-urile de departajere, iar Anglia s-a calificat în dauna Columbiei, la Campionatul Mondial de Fotbal 2018, din Rusia. Cei doi jucători au fost amenințați cu moartea de suporterii columbieni. În urmă cu 24 de ani, Andres Escobar, unul dintre fundașii Columbiei, a fost ucis, după ce și-a dat autogol în meciul cu Statele Unite, în grupa din care făcea parte și România.

Mii de mesaje au început să curcă, iar cei doi jucători care prin ratările lor au trimis Columbia acasă sunt țintele acestora.

ULTIMA ORA: Operatie de URGENTA pentru Paul Ipate! Jojo plange fara oprire, este daramata. Ce se intampla cu actorul

„Mori Carlos Bacca! Fiu de cățea! Nimeni nu te vrea aici! Să nu te mai întorci în țară!”, i-a scris un fan pe Twitter.

„Vă mulțumim tutoror, mai putin fiului de cățea, inutilul, mortul Carlos Bacca! Să nu mai vii în Columbia!”, a scris altul.

„Te urăsc, Bacaca, te urăsc! Îți urăsc indiferența, prenumele de animal și jocul tău de măgar. Ești mai rău decât cancerul, măcar la cancer mergi la doctor și afli ce boală ai!”, „Să intri în depresie și să te sinucizi, ca să nu mai trăiești în agonie”, „A fost ultimul meci al lui Uribe, acest om e mort!”, sunt alte mesaje.

Antrenorul Columbiei dă vina pe arbitru

”Anglia are o armă importantă în jocul aerian. Jucătorii cad în careu, se ciocnesc și cad. E dureros”, a spus tehnicianul argentinian, acuzându-l pe arbitrul american Mark Geiger.

”E dificil de acceptat eliminarea. Echipa noastră a progresat mult, dar aveam nevoie de noroc, pentru că la loviturile de departajare e nevoie de noroc. Jucătorii mei meritau să câștige și să se califice în sferturile de finală”, a subliniat Pekerman.

Ce pensie are Florin Piersic! Nimeni nu astepta la o asa SUMA! Cati BANI ia in fiecare luna marele actor
UPDATE: Andreea Balan are picioarele PRAF! Vezi poza care a ingrozit internetul, biata de ea
Spune-mi ce grupă de sânge ai, ca să-ți spun ce boală gravă vei avea! Indiciu: o anumită grupă este cea mai ”imună”...
Share
Publicat de
blanuta cristian