Imagini cu familia Măruță care au strâns zeci de mii de aprecieri pe internet. Cum s-au deghizat de Halloween

Publicat: 31/10/2021 | 17:45

Familia Măruță a impresionat internetul  de Halloween. Andra, Cătălin și copiii lor s-au costumat în Familia Addams.

Sărbătoarea Halloweenului a devenit destul de populară în ultimii ani și în România. Vedetele s-au remarcat și anul acesta prin costumații care mai de care mai orginale și impresionante.

Cei din familia Măruță au fost unii dintre cei mai surprinzători în acest an. Toți membrii familiei s-au costumat în personajele din filmul de comedie neagră. Andra și Cătălin Măruță au postat imaginile pe rețelele de socializare, iar fanii au fost încântați de ideea pe care aceștia au avut-o. Fotografiile au strâns zeci de mii de like-uri și au amuzat pe toată lumea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Cătălin Măruță a fost Gomez Addams, patriarhul familiei, un tată grijuliu și entuziastic care este într-o enormă dragoste cu soția sa. Andra s-a costumat în Morticia, la fel ca soțul ei, este foarte mult implicată în creșterea copiilor ei și apreciează atenția pe care i-o dă Gomez. Morticia poate fi descrisă ca o femeie fatală și este mereu văzută purtând haine gotice. Copiii cuplului au îmbrăcat și ei costumul personajelor. David Măruță a fost Pugsley Addams, care are o legătură strânsă cu sora sa, dar îi place să o și terorizeze. Eva s-a costumat în Wednesday, fiica inteligentă a lui Gomez și Morticia și sora mai mică a lui Pugsley. Wednesday se face cunoscută prin părul ei prins în două cozi și pentru apariția feței ei serioase.

 „Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE”, a scris Andra pe una dintre rețelele de socializare.

Ce simbolizează Halloweenul?

Tradiția spune că în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, spiritele, atât cele rele, cât și cele bune, traversează granița din lumea noastră și cea de dincolo. În ciuda celor spuse, sărbătoarea nu are deloc o semnificație satanică. S-a discutat faptul că originile sărbătorii se regăsesc într-un festival celt, cunoscut și sub denumirea de „Samhain”, festival care era organizat pe 31 octombrie. Scopul festivalului era de a strânge recolte, iar manifestările erau asemănătoare cu cele de acum: costume de Halloween, decorațiuni pentru casă, transformarea dovlecilor în felinare, dar și machiaje și celebrul „trick-or-treat”.

Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars citește mai mult