INCREDIBIL! Ce se afla de fapt in sandvisurile lui Chef Florin Dumitrescu!

De: Cancan
Publicat: 17/10/2014 | 15:04

 

Pe rafturile magazilenor se gaseste sandvis cu jambon de casa, sandvis cu branza de capra si sandivs cu piept de pui, crema de branza si avocado. Fiecare dintre ele a costat in jur de 13 lei si un pic, scrie metropotam.ro.

Ce contin de fapt sandvisurile lui Florin Dumitrescu

Sandvis jambon de casa – 13,25 lei

„Sunca de porc creata dupa o reteta proprie, dovleacul adus la rang de delicatesa, totul condimentat pe placul meu cu o dulceata de ardei iute, se imbina intr-un gust intens, deloc picant, dar cu multa personalitate.” … si foarte multa paine, dupa cum se poate vedea. Pe eticheta scrie paine ciabatta 50%, jambon 27,27%, dulceata 9,09%. Cu siguranta au gresit proportiile, pentru ca painea era cam 80%. Dovleacul era intr-adevar ridicat la rangul de delicatesa, pentru ca era aprope inexistent, ca o specie aparata de lege (fiind frustrat de acest aspect, o sa-mi cumpar un dovleac intreg din piata, cu o treime din banii dati pe sandvis, si o sa-l mananc pe tot ca pe o delicatesa). Oribil! „Florin, daca ma duceam la mama cu un astfel de sandvis si ii mai ziceam ca e facut de tine, dupa ce s-a uitat atat de mult timp la emisiunile cu tine, ar fi izbucnit in lacrimi si mi-ar fi zis ca e facut de Mihai Gadea, ca doar el poate minti cu atata nerusinare.”, se arata in site-ul metropotam.ro.

Sandivs cu piept de pui, crema de branza si avocado – 13,65 lei
A fost cel mai acceptabil dintre toate. Foarte scump pentru ce ofera, din nou, foarte multa paine, dar ingredientele s-au legat mai bine aici. Totusi, cam fara gust, singurul lucru care se simtea cel mai tare era avocado-ul. Iar combinatia de piept de pui, branza si avocado, nu este cea mai fericita. Ca si mai devreme, cantitatile de pe eticheta sunt mincinoase: bagheta multicereal 40%, piept de pui 23%, crema branza 16%, avocado 9%. In realitate ar fi: bagheta 70%, pui 10%, crema branza 5%, avocado 5%, salata 10%.

Sandvis branza de capra – 13,10 lei

„Branza de capra este preferata mea, iar asocierea cu ardei copt acrisor, dovlecelul la gratar si rosia proaspata, pastreaza gustul fresh al zilelor de vara, indiferent de anotimp.” A fost, poate cel mai ok ca estetica si ca echilibru intre cantitatea de paine si restul ingredientelor, dar gustul… DOAMNE! Stiti cum lua Scarlatescu o imbucatura dintr-un preparat al unui concurent si se ducea imediat la cosul de gunoi… apoi se intorcea, lua farfuria si dadea cu ea de pamant?… Exact! „Gustul fresh al zilelor de vara”? Gustul fresh de blana de capra! Dovlecelul pe gratar a fost gumos si insesizabil ca gust. Rosia a mai spalat un pic amestecul, dar atat, se arata in site-ul mentionat.

L.L