Nimeni nu s-ar fi gândit la asta. Informații neștiute despre Raed Arafat. Ce fel de mititei „ciudați” mânâncă șeful DSU

Publicat: 10/05/2021 | 10:44
Ce mici bizari mănâncă Raed Arafat ( sursa foto Prima TV )

În cadrul emisiunii sale „Poezie și Delicatețuri”, Mircea Dinescu l-a avut invitat, de curând, pe Secretarul de Stat Raed Arafat. Telespectatorii au avut astfel ocazia să afle mai multe informații despre șeful DSU, neștiute până acum. 

Având în vedere că Raed Arafat este de origine palestiniană, Mircea Dinescu a gătit ținând cont de acest aspect. Mircea Dinescu a decis să-i gătească lui Raed Arafat mici făcuți din mazăre. Suprinderea a fost mare și din partea lui Dinescu când a aflat despre micii cu mazăre, declarând:

„Domnul Arafat nu mănâncă carne, în schimb azi am aflat, cu uimire, că mănâncă carne…de mazăre”, a spus Mircea Dinescu, la Prima TV.

„Mititeii din mazăre se pregătesc la grătar, cum se pregătesc mititeii, burgerii, la fel, carnea tocată o puteți pregăti și cu sos pentru paste, și cu orice”, a completat Raed Arafat.

În afară de micii cu mazăre, Mircea Dinescu i-a mai pregătit celebrului medic și o scrumbie de Dunăre, cu orez, ştevie şi o salată de ciuperci pleurotus.

Nu rata: Ana Morodan, izbucnire bizară în emisiunea lui Mircea Dinescu: ”O să mi se rupă!”

Mircea Dinescu i-a mai pregătit celebrului medic și o scrumbie de Dunăre, cu orez, ştevie şi o salată de ciuperci pleurotus (sursa foto captură video Prima TV)

Cine este Raed Arafat

Raed Arafat s-a născut pe 24 mai 1964 în Damasc, capitala Siriei, dar a copilărit în orașul Nablus, aflat în nordul Cisiordaniei (pe atunci făcând parte din Regatul Hașemit al Iordaniei).

Acolo, împreună cu alți colegi de clasă, a înființat o echipă de prim ajutor, fapt care a evidențiat pasiunea sa pentru medicina de urgență. În anul 1981, la vârsta de 16 ani, a emigrat în România pentru a studia medicina.

A studiat limba română la Pitești, iar ulterior, a urmat cursurile Universității de Medicină din Târgu Mureș și s-a specializat la Târgu Mureș și Cluj în anestezie terapie intensivă.

În septembrie 1990, cu ajutorul Clinicii de Anestezie Terapie Intensivă, sunt puse bazale unui centru de urgență asemănător celor din Uniunea Europeană, format dintr-un echipaj calificat medicalizat.

Inițial, serviciul a funcționat sub denumirea SMUR (Serviciul Mobil de Urgență și Reanimare) deoarece la acea vreme nu se puteau face descarcerări. De-a lungul anilor `90, serviciul de urgență a continuat să se dezvolte, stabilind legături de profil în mai multe state europene, printre care Marea Britanie și Norvegia.

Citește și: Ellie White, “ploaie” de jigniri la adresa lui Raed Arafat și a altor oficiali: “Jegurilor, suntem doar niște muritori de foame”