Ireal! A fost prins peștele ”Cernobîl” cu doua capete, patru ochi și două guri VIDEO

Publicat: 25/09/2022 | 13:49

Descoperire terifiantă în SUA! Imaginile cu peștele mutant au devenit virale pe rețelele de socializare, unde monstrul a fost prezentat de către cei ce l-au capturat. Specialiștii vin cu lămuriri și explică motivul pentru care există asemenea anomalii.

Peștele mutant are două capete, patru ochi și două guri, iar descoperirea a dat naștere teoriei, potrivit căreia, lacul în care trăia ar fi fost contaminat. Pentru stabilirea adevărului, cercetătorii sunt nevoiți să facă o serie de teste și analize pentru a determina de unde provin astfel de dezechilibre.

Vezi și: „ȚEAPA” ANULUI ÎN ROMÂNIA! MIRELA DIN IAȘI, PĂCĂLITĂ SĂ CUMPERE UN ASPIRATOR DE 2.500 DE EURO, ÎN RATE PE 3 ANI

„În studiile noastre, analizăm sute, adesea mii de indivizi înainte de a putea sugera că radiațiile au fost cauza.

Fără experimente controlate corespunzător, este aproape imposibil de spus cu siguranță care ar putea fi cauza, dacă nu a fost observată o astfel de mutație înainte în alte locuri radioactive. Acesta este unul dintre motivele pentru care ne uităm atât la Cernobîl, cât și la Fukushima”, a precizat omul de știință, potrivit dailystar.co.uk.

A fost prins peștele ”Cernobîl” cu doua capete, patru ochi și două guri

Din primele informații, se pare că, este vorba despre un crap asiatic. Cercetările au arătat că exemplarul, în ciuda mutațiilor, este complet sănătos și ajuns la maturitate, ceea ce îi face pe experți să anuleze prima ipoteză, conform căreia apa a fost contaminată și astfel, a generat o asememea anomalie.

Vezi și: MUNCITORII DIN NEPAL SAU INDIA VIN ÎN ROMÂNIA PENTRU SALARIILE CARE LI SE OFERĂ. „BANII AICI SUNT DE DOUĂ ORI MAI MULȚI DECÂT ACASĂ”

„Majoritatea acestor „mutanți” nu trăiesc suficient de mult timp pentru a ajunge atât de mari. Cei mai mulți sunt mai lenți, mai puțin capabili și, prin urmare, au mai multe șanse să fie mâncați sau să moară decât indivizii „normali”, a mai spus Dr. Timothy Mousseau, biolog la Universitatea din Carolina de Sud.

Omul de știință, care a studiat intens dezastrele de la Cernobîl și Fukushima, a adăugat că ar fi necesare verificări intense pentru a determina cauza pentru care peștele are două capete, patru ochi și două guri.

Cu toate acestea, unii oameni de știință cred că cea de-a doua gură ar putea fi de fapt o rană deschisă care s-a vindecat necorespunzător.

În ceea ce privește „ochii” din vârful capului, acestea ar fi nări. Una dintre trăsăturile definitorii ale crapului asiatic este că nările cresc sus pe cap, deasupra ochilor.

Sursa foto: Captura video Twitter

This browser does not support the video element.