Ireal cât costă o masă de Revelion în pub-ul Deliei Matache din Centrul Vechi. Ce primești de 2.500 de lei

Publicat: 31/12/2021 | 10:34

Puțini sunt ceu care știu că Delia și soțul său dețin un local faimos în Centrul vechi al Bucureștiului: Vintage Pub. Acesta este un local unde clienții “uită de protocoale şi se simt în largul lor”, așa cum se arată în descrierea de pe site.

PUB-ul este de cele mai multe ori plin până la refuz, iar noaptea, acesta se transformă în club și unde se țin petreceri extraordinare.

Răzvan Munteanu a încercat să vină cu inovație în localul care-i aparține lui și Deliei, așa că a inventat niște nume de preparate, care atrag în mod cert atenție. Astfel  ”Muşchi de vită din ziua de salariu” costă 68 de lei, ”Coaste de porc de n-ai mai văzut” costă 35 de lei, un ”Şniţel de vită uriaş” este 22 lei, iar ”Micii de câţi bani ai” costă 4 lei.

Desigur că meniul este bogat și în băuturi alcoolice interesante.  De exemplu clienții pot servi bere roşie la draft, denumită Kilkenny sau beri nemţeşti Kaiserdom şi Faxe la un litru. Prețul unei beri nu depășește 15 lei.

Cât costă Revelionul la Vintage Pub

Însă, dacă în restul timpului, preparatele sunt destul de accesibile, în noaptea dintre ani, lucrurile se schimbă. Ca să faci revelionul la vintage Pub, trebuie să scoți din buzunar cel puțin 1750 de lei, iar dacă îți dorești tratament VIP, din contul tău vor dispărea nu mai puțin de 2500 de lei. Ce primești de banii aceștia? Două sticle de alcool la alegere (votka, wiskey, rom, tequila sau campari), o sticla de sampanie Moet, șase băuturi energizante, opt soft drinks, 2 litri de suc natural la alegere și un platou de finger food.

Sursa foto: Facebook