Ironia destinului! Ce meserie voia să facă Alexandra după terminarea liceului

Publicat: 17/10/2019 | 11:56

Alexandra Măceșanu este dispărută de câteva luni, iar familia refuză să creadă că aceasta este moartă. Părinții fetei, dar și unchiul, Alexandru Cumpănașu, încearcă să demonstreze că ultima victimă a lui Gheorghe Dincă trăiește.

Alexandra a dat dovadă de mare curaj atunci când a sunat la 112 pentru a cere ajutor, ceea ce se pare că acest act i-ar fi adus sfârșitul. De altfel, potrivit spuselor mamei tinerei, Alexandra voia să dea la Poliție după absolvirea liceului. ”Cu o seară înainte de răpirea ei de Gheorghe Dincă eram toți acasă. Era o seară liniștită. Mi-a spus că a doua zi urma să meargă la dansuri, iar eu i-am spus să o lase mai ușor cu asta. Aveam așa o neliniște, nici acum nu știu ce m-a făcut să-i spun asta. Era un copil cuminte, harnic. Alexandra voia ca după ce termina liceul să încerce la Poliție”, a povestit Teodora Măceșanu într-un live cu Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

Oasele găsite în pădure aparțin unei fete de 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu

Dacă inițial Gheorghe Dincă indicase liziera pădurii Caracal ca fiind locul în care ar fi aruncat rămășițele umane ale Alexandrei Măceșanu, raportul IML final îl contrazice indică faptul că oasele găsite în acel loc nu sunt ale ei! Specialiştii menţioneaz că este vorba despre o altă persoană decât Alexandra Măceşanu. În plus, Institutul Naţional de Medicină Legală a transmis că restul fragmentelor osoase din gospodăria inculpatului provin de la animale.

La data de 18.09.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate”, a transmis DIICOT.

Raportul arată că fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.