„Jecmăneală totală!” Câți lei a dat un turist român pentru o bere la 0.33 litri într-un restaurant din Aeroportul Otopeni

Publicat: 11/12/2022 | 09:59
Ce și-a comandat turistul de la localul din Aeroportul Otopeni. Sursă foto: Facebook

Zilele acestea, un turist român, cuprins de foame, s-a oprit să mănânce la un restaurant de pe Aeroportul Otopeni. Văzând nota de plată, dar și calitatea delăsătoare a preparatelor, bărbatul s-a enervat teribil. Hotărât, domnul i-a „pârât” pe cei de la local, pe rețelele de socializare. 

Multe sunt situațiile în care românii își iau „țeapă”, atât în țară, cât și în afara ei. Ei bine, ce se întâmplă când ești la limita dintre „am venit” și „am plecat”, pe aeroport, și te trezești că îți este foame? Așa cum spune domnul nostru, se pare că termenul s-ar schimba, în condițiile date. Astfel, se trece la următorul nivel: de la „țeapă”, la „jecmăneală totală”.

(CITEȘTE ȘI: „Țeapă” uriașă! Câți euro a dat un turist pe 6 bucăți de calamar, într-un restaurant din Grecia. Nici la Mamaia nu vezi așa ceva!)

Cât a costat „jecmăneala totală” de bere și ce l-a enervat la culme pe turist

Așa cum și-a spus oful pe rețelele de socializare, domnul era în Aeroportul Otopeni, acolo unde a decis să și mănânce, la un restaurant. Turistul și-a comandat o porție de sarmale (aveau și mămăliguță) pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 50 de lei. Dar stați! Nu aici a fost marea problemă.

Ca să-și răcorească și gâtlejul, bărbatul a cerut o bere Ursus la 0,33. Problema de aici pare să fi pornit, de fapt, pentru că acea sticluță micuță, care se vinde cu 4 lei în supermarketuri, l-a costat nu mai puțin de 26 de lei!

„Jecmăneală totală! O bere care, de obicei, costă 4 lei, aici este 26 de lei. Mâncarea a fost decentă, cu toate că pare că nu a fost gătită azi. Nu recomand acest restaurant în niciun caz!”, a spus turistul pe Facebook.

(CITEȘTE ȘI: Cât a plătit un turist român pe un platou de fructe de mare în Thassos. Nu i-a venit să creadă când a văzut nota)

Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un ... citește mai mult