Mâncarea secretă pe care nutriționista Mihaela Bilic o servește pentru a scăpa de probleme: „Un remediu eficient și azi”

Publicat: 20/12/2023 | 14:44
Mihaela Bilic / Foto: Facebook

Mihaela Bilic se numără printre cei mai urmăriți nutriționiști de la noi, fiind urmărită într-un număr foarte mare de internauți. Specialista în nutriție oferă sfaturi importante pe rețelele de socializare, atunci când vine vorba despre delicatesele pe care le pregătește în viața de zi cu zi. Are totuși o mâncare secretă pe care o servește atunci când vrea să scape de probleme. Despre ce este vorba?

Mihaela Bilic este una dintre cele mai urmărite nutriționiste de la noi, care oferă sfaturi importante pentru clienții ei și nu numai. Este foarte activă în mediul online, acolo unde ține legătura cu cei care o urmăresc și sunt curioși să primească ajutorul ei. De data aceasta, specialista în nutriție i-a lăsat mască pe toți, după ce a dezvăluit o mâncare secretă pe care o folosește atunci când are probleme.

CITEȘTE ȘI: LEGUMA BANALĂ CARE TE AJUTĂ SĂ SLĂBEŞTI UŞOR ŞI REPEDE! MIHAELA BILIC A DEZVĂLUIT SECRETUL

Mihaela Bilic are o mâncare „secretă”, eficientă împotriva răcelii

Este vorba despre o supă de pui, tocmai bună pentru răceală, care „vindecă” până și sufletul. Mihaela Bilic le recomandă tuturor ca atunci când sunt răciți ori se simt obosiți și simt nevoia să mănânce o masă caldă, atunci să aleagă supa de pui cu cea mai mare încredere. De altfel, specialista susține că s-a dovedit științific că este o metodă tradițională de tratament eficientă împotriva răcelii.

„Supă de pui… și pentru suflet și pentru răceală. Există o carte care se numește “Supă de pui pentru suflet”. Pare că supa de pui ne hrănește sufletul, ne vindecă și ne bucură întreaga ființă . E un fel de “confort food”, ceva ce ne alină și ne răsfață, un remediu din străbuni care rămâne la fel de eficient și astăzi.
Ce facem când suntem răciți? Ne odihnim, consumă multe lichide și mâncăm supă de pui! S-a dovedit științific că această metodă tradițională de tratament este eficientă împotriva răcelii. Consumul unui bol cu supă poate micșora inflamația pulmonară prin scăderea activității globulelor albe ce au declanșat procesul inflamator.
În plus supa hidratează și încălzește corpul din interior. Puneți lângă ea și un ardei iute- conține capsaicină, o substanță care reduce secreția de lichide din nas, fluidifică mucusul din bronhii și decongestionează respirația.

Supa de pui nu este doar hrănitoare, este un preparat aparte, o licoare caldă și dulceagă care ne liniștește și ne încălzește. Să te hrănească cineva cu supă este o dovadă de grijă și de iubire. Când ești bolnav sau convalescent, primești supă de pui. Când ești bebeluș și trebuie să crești, tot supă primești . Ați răcit? Trece cu supă! Sunteți înfrigurați, înfometați, epuizați sau iritați? Cu supă trec toate!! Nu contează dacă e cu fidea, tăiței sau găluști, important este să fie cu steluțe aurii…de grăsime”, se arată în postarea făcută de Mihaela Bilic, pe contul ei de Facebook.

CITEȘTE ȘI: ALIMENTUL COMUN RECOMANDAT DE MIHAELA BILIC ÎN LUPTA CU OBEZITATEA: „CONSUMATĂ PROASPĂTĂ, TE AJUTĂ SĂ SLĂBEȘTI MULT ȘI REPEDE”