Meniu de fite pentru VIP-uri la Romania – Franta

De: Cancan
Publicat: 06/09/2011 | 00:00
Organizatorii s-au straduit ca personalitatilor care sunt asteaptate in tribunele "National Arena" sa nu le lipseasca nimic. Pe langa unele mancaruri care nu ies cu nimic in evidenta, gen salata din piept de pui si piept de pui marinat cu sos chimichuri, Balter & compania se vor putea delecta si cu alte preparate, asa cum sunt salata de pere si rocotta sau cleste de crab si salsa de avocado.

Iata meniul complet al VIP-urilor, conform gsp.ro:

Bufet rece

– Salata din piept de pui afumat cu taitei de orez- Salata de pere si ricotta- Cleste de crab si salsa de avocado- Frigarui de mozzarella cu rosii

Bufet cald

– Pipet de pui marinat cu sos chimichuri si cartofi la cuptor- Salau de Nil cu sos de sampanie si risotto cu gorgonzola- Calamar prajit- Creveti cu pui la tigaie, varza chinezeasca, lime si sos dulce-acrisor

Desert

– Tiramisu si sos de cafea- Mousse de ciocolata cu zmeura- Mousse de fructe de padure si crocant de migdale- Sacher cake mousse- Ananas, pepene rosu si galben, piersici

Bauturi

Apa Minerala – DornaBauturi racoritoare – Coca-Cola, Fanta, SpriteSucuri de fructe – CappyEnergizant – BurnBere – UrsusVin Alb si RosuWhiskyGinVodcaCampari