Categorii: ExclusivStiri interne

Monument ridicat în cinstea… asfaltării, într-un sat din Dolj unde nu există asfalt

Monument ridicat în cinstea ….asfaltării unui drum comunal. (Cele mai bune oferte laptopuri) Se întâmplă într-o comună din Dolj, unde autorităţile locale au decis să construiască un monument să celebreze momentul. Culmea este însă că monumentul a fost ridicat la intrarea în satul unde nu există niciun metru de asfalt pentru că cei 10 kilometri reabilitaţi cu fonduri de la bugetul local şi de la Consiliul Judeţean Dolj s-au oprit chiar lângă monument.

Întâmplarea a iscat gâlceavă în rândul localnicilor, supăraţi că pe placa monumentului apar numai numele autorităţilor locale şi nu şi al celor care au ridicat această construcţie. (Console si accesorii gaming)

BOMBA in showbiz! A primit 3 ani de INCHISOARE! Anda Adam este la PAMANT

Nelu Bordei este unul dintre artiştii care a lucrat la acest monument. Nu a primit niciun ban pentru efortul lui pentru că în acel moment era beneficiar al ajutorului social şi a prestat muncă în folosul comunităţii.

„- În cinstea asfaltului, nu ştiu ce scrie pe el.

– Aţi fost când l-au sfinţit?

– Da, eu l-am lucrat.

– Şi cine v-a cerut?

– Consilierul, Cruceru Ionel.

– Şi v-a cerut să-l faceţi pentru ce?

– Ca să fie acia”, spune bărbatul.

Acesta este însă supărat că numele lui nu apare pe cruce.

„- Ne-am certat pe el. Executat pe familia Cruceru. Păi familia Cruceru îl făcuse cu banii lor?

– Păi şi cine s-a supărat?

– Eu şi ceilalţi care am mai lucrat aici. Trebuia să ne pună pe noi care am lucrat „.

Mulţi dintre locuitorii din satul Ştiubei nici măcar nu au avut curiozitatea să citească mesajul de pe placa monumentului. (CITEȘTE ȘI: ARE 80 DE ANI ŞI A FOST DECLARAT ”MONUMENT NAŢIONAL”. POVESTEA SECRETĂ A CELUI MAI CIUDAT COPAC DIN ROMÂNIA)

„Un nene a avut o iniţiativă şi a făcut acolo.

– Am văzut că scrie în cinstea locuitorilor cu ocazia asflatării….

– Da, da. E ceva inedit. Să faci un monument pentru că ai asfaltat un drum. Nu cred că ăsta a fost motivul. Nu expres pentru aşa ceva”, spune un localnic.

„Ăştia au fost banii alocaţi”

Autorităţile locale şi consilierii locali ale căror nume apar pe monument susţin că l-au ridicat pentru localnicii care s-au bucurat că drumul a fost asfaltat.

„- Decizia a fost şi a consilierilor locali şi a oamenilor din sat. Au fost foarte bucuroşi că s-a asfaltat drumul.

-…Am văzut că în sat nu este asfalt, doar până la intrare.

– Da, până jos în sat în continuare nu am putut să continuăm că ăştia au fost banii alocaţi”, spune Alex Voinea,  viceprimar.

Reabilitarea drumului comunal 63 Râpa Roșie-Știubei a început în anul 2015 şi nu a fost terminată nici până acum. Mai sunt alţi 5 kilometri de drum de pământ din satul Ştiubei, însă nu mai sunt fonduri. Până acum au fost investiţi 8,3 milioane de lei.

AU MURIT chinuiti! Doliu in media! Cei doi au CAZUT de pe o stanca uriasa