Nu e banc! Câți lei câștigă „aplaudacii” de la Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 25/03/2020 | 11:12
Nu e banc! Câți lei câștigă "aplaudacii" de la Românii au Talent de la Pro TV

Emisiunea ”Românii au Talent” înregistrează audiențe respectabile, încă de la primu sezon, iar reprezentanții Pro TV sunt convinși că au descoperit o adevărată rețetă a succesului la nivel mediatic. Cei patru jurați și numerele prezentate în timpul showului îi țin pe telespectatori ”lipiți” de micile ecrane, iar televiziunile concurente fac tot posibilul pentru a nu pierde contactul.

Dar în spatele emisiunii există și… publicul. Sunt numiți, de multe ori, ”aplaudaci”, iar aceștia – la rândul lor – primesc o recompensă financiară. Firește, se pune întrebarea referitoare la suma pe care o primesc spectatorii pentru a participa la tot acest spectacol, iar din informațiile vehiculate în spațiul public este vorba despre 50 sau 100 de lei. Totuși, dacă luăm în calcul faptul că ”Românii au Talent” este o emisiune care se întinde pe durata mai multor ore, atunci putem să presupunem că suma reală este chiar 100 de lei pentru cei care sunt parte integrantă din spectacol, chiar și la nivelul aplauzelor care răsună în fiecare sală.

(CITEȘTE ȘI: SARA ARDELEANU A ÎNCĂLCAT REGULILE PRO TV ȘI POATE FI DESCALIFICATĂ DE LA ROMÂNII AU TALENT, DEȘI A PRIMIT GOLDEN BUZZ. CE A POSTAT CU 7 SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE DE A FI DIFUZAT SHOW-UL)

”Românii au Talent”, afectată de criza coronavirusului

În luna aprilie ar fi trebuit să înceapă semifinalele LIVE ale emisiunii ”Românii au Talent”, însă criza coronavirusului este departe de a fi încheiată, Acesta este motivul pentru care Pro TV va recurge, cu certitudine, la schimbări radicale în grila de programe, adaptîndu-se din mers noilor reguli, cel mai probabil urmând a fi difuzate, în intervalul orar respectiv, filme sau alte emisiuni în reluare. (CITEȘTE ȘI: ESTE OFICIAL! UN DIAGNOSTIC PUS GREȘIT A DUS LA IZBUCNIREA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

De altfel, și celelalte televiziuni din România recurg la o adaptare a grilelor de programe, demers mediatic absolut firesc în acest context medical periculos care se poate întinde pe o perioadă de timp nedeterminată.