Ce a păţit în weekend puştiul care moşteneşte un palat, o herghelie şi avere de sute de milioane de euro. Juniorul celui mai bogat primar din România a comandat roabe cu vin de ziua lui, dar s-a făcut de râs când a venit nota de plată!

De: Cancan
Publicat: 18/07/2017 | 00:00

După ce a comandat la LOFT mai multe roabe de vin, Radu Maricuţa s-a trezit la final că nu are bani să le plătească! Cardul său nu avea suficiente fonduri pentru a acoperi nota de câteva mii de lei, aşa că salvarea a venit de la un prieten, care a achitat nota de plată din club.

Radu Maricuţa este fiul fostului fostului primar al localităţii Şelimbăr, de lângă Sibiu, Daniel Maricuţa. Fostul edil al Şelimbărului are un adevărat palat în localitatea pe care a păstorit-o şi este pasionat de creşterea cailor, având o herghelie de rasă, unde cele mai valoroase exemplare trec de 455.000 de euro!

Maricuţa Jr. a fost surprins în trecut de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, alături de Daniela Crudu (VEZI AICI IMAGINILE). Ştie bine Cruduţa în compania cui se afişează. Radu Maricuţa nu este o partidă deloc de lepădat, familia din care se trage fiind una foarte înstărită!

Cel mai bogat primar care a existat vreodată în ţara noastră, Daniel Maricuţa, tatăl lui Radu, are, potrivit ultimelor declaraţii de avere, două imobile, un apartament de 29,95 metri pătraţi în Avrig şi unul de 89,6 metri pătraţi în municipiul Sibiu, palatul de 912 metri pătraţi din Şelimbăr şi un spaţiu comercial de 1.782 de metri pătraţi în localitatea Sadu. Daniel Maricuţa a mai declarat acţiuni sau părţi sociale la trei societăţi comerciale, cu o valoare totală la zi, la data depunerii declaraţiei, de 417.317,5 lei. Fostul edil mai deţine obiecte de artă, dar şi ceasuri care însumează 471.000 de euro. (CITEŞTE ŞI: Fabulos! Soacra lui Vanghelie, executată silit din cauza… ”Goagăl”)

Toată această bunăstare a venit, însă, la pachet cu dosarul întocmit de procurorii DNA, care l-au acuzat pe fostul primar al Şelimbărului de o fraudă de peste 110 milioane de euro.

„Infracţiuni de constituire a unui grup infracţional organizat, dare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, spălare de bani, folosirea în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals. Avantaj patrimonial estimat la 114.340.750 euro”, susţineau anchetatorii în referatul prin care solicitau arestarea preventivă a fostului edil.

This browser does not support the video element.