Categorii: Vedete

Pe Instagram au un corp perfect, dar în realitate… Anamaria Prodan, Anda Adam și Maria Constantin, așa cum nu le-ați mai văzut niciodată! Ce s-ar face fără programele de editare foto?

Pe conturile persoane de socializare, vedete postează, de regulă, doar fotografii care să fie apreciate și admirate de toată lumea. Mulți se întreabă cum reușesc Anamaria Prodan, Anda Adam și Maria Constantin să aibă un corp perfect, deși au trecut, de mult, de adolescență.

Mai mult ca sigur, vedetele apelează la programele de editare foto, care le pot transforma în adevărate dive. Încă atunci când le vezi în realitate, rămâi, pur și simplu, șocat de modul în care arată cu adevărat. Vă prezentă, în continuare, așa cum nu le vedeți zilnic, pe Anamaria Prodan, Anda Adam și Maria Constantin.

A MURIT! Oana Zavoranu a facut anuntul ACUM. Vedeta e distrusa dupa pierderea LUI!

În weekend-ul recent încheiat, Anamaria Prodan s-a relaxat pe litoral, alături de fiica ei cea mică, Sarah, și de Laurențiu Jr., mezinul familiei. Așa cum se poate observa din imagini, impresara a acumulat câteva kilograme, iar “aripioarele” şi ”colăceii” au pus stăpânire, ușor-ușor pe trupul ei.

În schimb, pe contul personal de socializare, Anamaria Prodan a postat, la finalul săptămânii trecute, o fotografie în care apare cu o siluetă de invidiat. Semn clar că știe cum să pozeze, în așa fel încât imperfecțiunile să nu fie observate. Între fotografiile de pe litoral și cele postate pe contul de Instagram sunt diferențe majore, deși sunt realizate în același interval de timp.

În aceeași situație se află și Anda Adam, care la plajă a preferat să-și acopere abdomenul și coapsele cu un prosop, în timp ce pe Instagram arată ca un fotomodel. Asta doar pentru că multe dintre poze sunt trecute prin programele de editare.

Maria Constantin este altă vedetă care pe Instagram arată perfect, iar în realitate are celulită pe coapse și fese.

Articole recente

  • Stiri

Cosmina Păsărin, momentul sincerității: ”Nu am … de doi ani…”

Cosmina Păsărin nu este deloc deranjată de faptul că, al 36 de ani, nu are încă o familie, mai mult,…

13 nov.. 2018 12:11 am
  • Vedete

Ultima premoniție a Mariei Ghiorghiu: ”Război! Precum glonțul din pușcă!”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu are încă o premoniție care îți dă fiori! Este vorba, acum, de un război, iar amănuntelșe le-a…

13 nov.. 2018 12:04 am
  • Stiri

Cum a fost înmormântat torționarul Vișinescu! Doar rudele, într-un sat de la munte!

Torționarul Alexandru Vișinescu a decedat pe 5 noiembrie, în spitalul penitenciarului din Rahova. El a fost înmormântat în secret, într-un…

12 nov.. 2018 11:57 pm
  • Stiri

Triplă crimă la Călărași! Părinții și fiica lor au fost omorâți de trei adolescenți!

Trei oameni au fost uciși la Călărași, părinții și fata lor! Criminalii sunt trei adolescenți. De 17 ani, au anunțat…

12 nov.. 2018 11:30 pm
  • Cancan
  • Exclusiv

Și-a construit un mega-palat din banii de la arabi!

Mirel Rădoi este, fără îndoială, un om împlinit! Are o familie frumoasă, care nu duce grija zilei de mâine, dat…

12 nov.. 2018 11:08 pm
  • Cancan
  • Exclusiv

”Regina țiganilor” a leșinat la Judecătorie! Motivul…

Leo de la Strehaia a trecut, zilele acestea, prin momente dificile. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)  Mama ”Prințului …

12 nov.. 2018 11:06 pm