Petrecere mare in cinstea primarului Sectorului 4. De ziua sa, l-a pupat si i-a cantat Jean

De: Cancan
Publicat: 20/02/2012 | 00:00
Chef. Piedone s-a simtit bine alaturi de invitatii sai la Cercul Militar Central

„49 de ani este o varsta care iti creeaza un pic de depresie. Te indrepti spre 50 de ani si iti dai seama cat de repede trece viata. A fost o petrecere in familie, numai 80 de persoane, au fost finii, nevestele si copiii lor. A fost o chestie standard, batraneasca, unde eu m-am simtit nemaipomenit alaturi de familie. La 03.30 eram acasa”, ne-a povestit edilul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone. Invitatii sai au inceput sa-si faca aparitia in jurul orei 18.00, iar printre ei acestia s-au numarat Stefan Florescu, Gabriela Cristea si sotul ei, Marcel Toader. Petrecerea a fost una cu meniu romanesc, mesele fiind pline de carafe cu vin si palinca, iar tortul a avut nu mai putin de 20 de kilograme. Atmosfera a fost intretinuta de cantareata Emilia Ghinescu, Lorenna si de Jean de la Craiova. Cel din urma a fost invitatul surpriza, fiul primarului tinand sa-i faca un cadou mai special tatalui sau. „Jean de la Craiova este un prieten mai vechi, mi-a facut o surpriza frumoasa. A stat o jumatate de ora si apoi a plecat pentru ca avea alte obligatii, in afara orasului”, ne-a spus primarul Secto-rului 4. A copilarit la Cairo Piedone s-a nascut in Bucuresti, dar primii ani din viata i-a petrecut in Cairo, parintii sai lucrand la Ambasada Romaniei din Egipt. Edilul isi aminteste cu drag de prima bicicleta pe care a primit-o de la Baba Noel, Mos Craciun in limba araba, cu care se plimba mandru. „M-am intors in tara inainte sa intru in clasa I. Am urmat cursurile Scolii numarul 119, unde a studiat si tatal meu, iar tot acolo mi-am trimis si copiii. In anii din generala am facut si cinci ani de judo. Liceul l-am facut la Sincai, Cosbuc si Dimitrie Gusti. Au fost atatea deoarece ma mutam dupa serviciul parintilor. Si fete erau fara numar, pana am gasit una care mi-a pus capac. Asa se intampla”, ne-a povestit primarul. Primele slujbe le-a avut ca sezonier, la mare, iar apoi a lucrat o buna perioada in alimentatia publica. Dupa Revolutie s-a apucat de afaceri, cumparand marfa din Turcia pe care o vindea la magazinele angro. Ulterior, Piedone a administrat cateva restaurante.