Ramona Gabor, de la cenuşăreasă la prinţesă: ” La Bacău mâncam iahnie de fasole, asa am crescut eu mare si am ajuns la Dubai”

De: Cancan
Publicat: 28/06/2013 | 13:41

Totul a pornit de la o fotografie pe care mezina familiei Gabor si-a postat-o pe Facebook. Ramona le-a arătat prietenilor una dintre mesele pe care le consumă la restaurant, iar una dintre fane a intrebat-o, probabil ironic, dacă asa mânca si in Bacăul natal.

Sinceră si fără să îşi renege trecutul, Ramona a mărturisit că acasa, la părinti, nu avea un meniu atât de sofisticat.

„La Bacău mâncam iahnia de fasole asezonata cu nişte muraturi ca la mama acasă iar, cand mananc ciorba de fasole îmi place sa o asezonez cu ceapa roşie ca asa se mananca la Moldova mea; uite asa am crescut eu mare si am ajuns la Dubaiul asta frumos sa mananc si de altele ca imi place sa mai schimb din cand in cand ca sunt si eu om. Astăzi sper sa ajung la un restaurant românesc care tocmai s-a deschis si o sa pun poze si cu mâncarea tradiţionala, eventual cu o iahnie de fasole delicioasa ca tot mi s-a făcut pofta”, a postat ea pe reteaua de socializare.

C.V.