Restaurantul din Cluj unde un platou costă 6.000 de lei. Ce conține cel mai scump produs pe care-l poți comanda în locația de lux

Publicat: 27/04/2023 | 07:46

Lux și opulență la un celebru restaurant din Cluj-Napoca. Multe dintre preparatele din meniu sunt îmbrăcate în foiță de aur, iar prețurile nu sunt deloc de neglijat. Cei care trec pragul restaurantului trebuie să bage adânc mâna în buzunare, atunci când vine nota de plată. Care este cel mai scump preparat din meniu?

Restaurantul de fițe din Cluj a reușit să intre în atenția oamenilor datorită meniului, dar și al prețurilor ce te lasă cu gura căscată. Paleta culinară este vastă și cuprinde de la startere cu foie gras și tartar din mușchiuleț de vită, până la platouri opulente cu vită Wagyu. Meniul este bogat, iar pofticioșii au de unde alege, însă, atunci când vine nota de plată trebuie să se țină bine pe scaun.

Celebru, și totodată, cel mai scump preparat al restaurantului este platoul 24KARAT GOLD. Acest platou este compus din mai multe preparate, toate îmbrăcate în foiță de aur. Mai exact, platoul 24KARAT GOLD conține Gold CREEKSTONE TomaHawk, 2 Golden Burger, Gold Rack of Lamb, Gold Chateau Briand Wagyu. Toate acestea la prețul de 6.000 de lei.

(CITEȘTE ȘI: NU E O GLUMĂ! CÂȚI LEI COSTĂ O PORȚIE DE SOMN, DE 450 DE GRAME, ÎN RESTAURANTUL LUI MIRCEA DINESCU DIN CENTRUL VECHI)

„Cei care se respectă vin și mănâncă aici”

Prețurile practicate de restaurant sunt unele destul de ridicate. Cel mai ieftin preparat din meniu, exceptând garniturile și salata, este de 70 de lei și se numește Steak Burger. Chiar dacă o simplă masă în restaurantul din Cluj te face să scoți din buzunar cel puțin 150 de lei, locația este mereu plină.

Se pare că, gurmanzii nu țin cont de bani când vor să se resfețe. Patronul celebrului restaurant spune că în ciuda prețurilor piperate, care i-au nemulțumit pe unii, locația este meru plină. Sunt mulți cei care apreciază bucătăria localului său, iar preparatele îmbrăcate în foiță de aur sunt la mare căutare. Chiar și platoul de 6.000 de lei este comandat des, spre satisfacția patronului.

„Toți oamenii de afaceri din Cluj-Napoca, vorbim despre cei care se respectă, vin și mănâncă aici. Restaurantul nostru a devenit un fenomen”, spune patronul restaurantului.

(VEZI ȘI: CUM SĂ PREPARI MICII PERFECȚI. REȚETA TRADIȚIONALĂ CA SĂ ÎȚI IASĂ SUCULENȚI ȘI PUFOȘI, LA GRĂTARUL DE 1 MAI)