Se scoate la licitație de ANAF! La ce preț se vinde un apartament de 57 de metri pătrați din Mamaia Nord

Publicat: 06/03/2023 | 20:19

ANAF scoate la licitație un apartament de 57,24 de metri pătrați din Mamaia Nord, în data de 21 martie 2023. Persoanele care doresc să participe la această licitație trebuie să îndeplinească anumite criterii. Iată detaliile mai jos, în articol.

În data de 21 martie 2023 va avea loc o licitație pentru un apartament situat într-un complex rezidențial din Mamaia Nord. Mai cu seamă, este vorba despre o locuință de 57,24 de metri pătrați care are trei camere, două băi și două balcoane. Apartamentul se află la cel de-al șaptelea etaj al blocului, iar prețul de evaluare este de 734.078 de lei, exclusiv TVA. Potrivit informațiilor, apartamentul respectiv se află sub sechestru din luna mai 2022 și ar aparține unui om de afaceri.

„Apartament – bloc apartamente, Loc. Năvodari, Jud. Constanța, în suprafață de 57.24 mp, ID Electronic 116605-C1-U52, stare uzură: NU SE CUNOAȘTE, semne particulare: apartament 3 camere, 2 băi, 2 balcoane, alte particularități: suprafață teren în indiviziune 10.76 mp, situat în loc. Navodari, zona Mamaia Nord, preț de evaluare 734.078 lei (exclusiv TVA)”, se arată în anunțul ANAF.

Vezi și ANAF ANUNȚĂ O NOUĂ SERIE DE LICITAȚII! BUNURI IMOBILE ȘI OBIECTE DIN METALE PREȚIOASE SUNT SCOASE LA VÂNZARE

Persoanele care participă la această licitație trebuie să îndeplinească anumite criterii

Cei care doresc să participe la această licitație lansată de ANAF trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Mai cu seamă, cu cel puțin o zi înainte să aibă loc licitația, participanții trebuie să depună anumite documente. În primul rând, trebuie să aibă o ofertă de cumpărare și să prezinte dovada taxei de participare sau cea a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție (10% din prețul de pornire).

De asemenea, pot prezenta o împuternicire a persoanei care îi reprezintă pe ofertanți, iar persoanele juridice române trebuie să prezinte o copie după certificatul unic de înregistrare. Totodată, persoanele juridice străine vor prezenta un act de înmatriculare tradus în limba română. Este necesară o copie după actul de identitate / pașaport (în cazul persoanelor fizice străine). Nu în ultimul rând, declarația pe propria răspundere a ofertantului prin care arată că nu este o persoană interpusă cu debitorul, arată observatornews.ro.

Citește și ANAF ȘI DNA, ÎN „RĂZBOI”CU BOGAȚII DIN ROMÂNIA. INSTITUȚIILE AU ÎNCEPUT SĂ ANALIZEZE VENITURILE FAMILIILOR BOGAȚILOR

Sursă foto: Pixabay