Nu ştii ce să mai mănânci la micul dejun? CORI GRĂMESCU vine cu o idee practică şi uşor de preparat

De: Cancan
Publicat: 21/04/2016 | 10:45

Cori ne spune că ”la micul dejun este important să mănânci sănătos şi saţios. Alimentele care fac baza unui mic dejun echilibrat sunt: lactate integrale cu continut moderat de grasime – iaurt, sana, kefir, branzică de casă, caş, telemea de vacă sau capră; ouăle,- nu mai mult de un ou pe zi; carne slabă la grătar, rece, cu diverse condimente- o alternativă la mezelurile atât de nesănătoase; legume proaspete – cele mai comode sunt roşiile, ardeii, castraveţii, andivele, ridichiile şi guliile, care pot fi consummate ca atare, fără a le mai prepara în vreun fel, cerealele integrale adevărate – fulgi de secară, ovăz, orz, quinoa, amestecate cu o cantitate mică de suc de fructe sau legume sau, în extremis, cu puţin iaurt sau brânzică de casă. Încearcă să mănânci în fiecare zi altceva, pentru a evita monotonia şi plictiseala. Porţia de legume este de 250 de g, porţia de carne de 100 de g, porţia de cereale este de 3-5 linguri rase şi porţia de lactate de 150 de g”.

Vedeta împărtăşeşte pe reţelele de socializare diverse ideii de mic dejun, prânz sau cină. Dacă nu ştiţi ce să mâncaţi dimineaţa, înainte de de antrenament, Cori vine în ajutorul vostru cu o idee rapidă şi practică.

Cori Grămescu ne-a împărtăşit o idee de mic dejun.

Finn Crisp, brânzică de vaci şi somon marinat. O porţie de energie pentru sport, gustoasă şi sănătoasă! Iar avocado este o sursă excelentă de grăsimi sănătoase, vitamine şi energie ce îţi alimentează organismul pe durata mai multor ore de activitate intensă.”, a scris Cori Grămescu pe pagina ei de facebook.