Ştim unde o găsim zilnic pe ANNA LESKO: noul ei bistrou!

De: Cancan
Publicat: 17/10/2016 | 16:59

“Ne place să călătorim prin lume, să luăm străzile la picior şi să mâncăm cu poftă din mâncarea autentic locală care se serveşte pe stradă, fierbinte şi gustoasă. Aşa că am creat un meniu care adună cele mai mişto street foods din lume. Ne dăm în vânt după diversitatea incredibilă de arome care parcă reuşeşte să concentreze întreaga poveste a unei ţări. Aşa că la noi poţi să guşti de la mâncarea picantă de pe străzile din Bombay până la cea dulce-acrişoară din Phuket, de la burgerul tipic new yorkez până la micii româneşti care se topesc în gură”, povestesc creatoarele noului concept care pare că va fi o lovitură! Asta şi pentru că designul poartă semnătura arhitectului Mihai Popescu, cel care are şi a făcut şi celebrele Biutiful, Fratelli, Uanderful, Brasserie etc.

“Am reinventat hotdog-ul gourmet pe care l-am înnobilat cu ingrediente rezervate de obicei pentru farfuriile cu ştaif. Acum poţi să uiţi tot ce ştii despre hotdog. Cârnaţii noştri conţin peste 90% carne de curcan şi nu au membrană, iar pâinea este artizanală, frământată special pentru noi în fiecare dimineaţă. Iar sosurile exotice şi ingredientele decandente ca trufe, caviar, brie sau dulceaţă de ceapă o să te facă să te lingi pe degete. Ceea ce e ok, pentru că la noi totul e permis. Experienţa se trăieşte din plin dacă bei şi un pahar rece de sampanie. În ciuda aparenţelor, merge perfect! Decorul nu se lasă nici el mai prejos! E într-o clădire veche, monument istoric, unde elementele interbelice se combină cu elemente urbane într-o atmosferă contemporană! Este aliniat perfect cu locaţia, fix între vibraţiile ultra cool ale Centrului Vechi şi Calea Victoriei, singurul bulevard din Europa unde faci şi turism şi shopping” ne-au povestit Anna şi Alexandra, care pe noi ne-au convins. Ah, foarte important: cei dependenţi de Instagram, vor avea o surpriză când vor ajunge! 🙂