Categorii: Vedete

Simona Halep s-a apucat surf! Cum a fost pozată în vacanță

Liderul WTA, Simona Halep le-a prezentat fanilor ei cum arată pentru ea o dimineață de vacanță. Campioana s-a relaxat pe o placă de surf.

Simona Halep și-a luat o scurtă vacanță, însă nu poate sta locului și vrea să învețe sporturi noi. Cum ar fi … surful, sau paddle surf mai exact. Ea a beneficiat de un instructor care i-a arătat cum stă treaba, și amândoi au fost recunoscători, la final, pentru această experiență.

Preferata Angliei este grav BOLNAVA! Boala care o macina de ani buni le-a dat-o si copiilor! Ce tragedie!

Îmi iubesc jobul. Îmi dă ocazia să împart ceea ce știu cu niște oameni grozavi. Astăzi trebuie să împart asta cu numărul 1 mondial în tenis, Simona Halep”, a scris instructorul în dreptul pozei.

Mulțumesc pentru o dimineață minunată”, a fost răspunsul ei, la care a însoțit, evident, câteva poze din timpul exercițiului.

Simona Halep, 26 de ani, a fost eliminată în turul III de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de taiwaneza Su-Wei Hsieh, 32 de ani, locul 48 WTA, scor 6-3, 4-6, 5-7, și și-a luat o vacanță de aproape o lună. Următoarea competiție la care liderul WTA va lua startul cu siguranță este Rogers Cup, din Canada, care va începe pe 6 august.

Halep, anunt EXTRAORDINAR! Simona a primit vestea in aceasta dimineata!
Blestem la Hollywood! Inca un mare actor A MURIT acum, lasand o lume intreaga indurerata
Anunț de ultimă oră despre sănătatea lui Dragnea. Ce se întâmplă, de fapt, cu liderul PSD. Medicii au decis
Share
Publicat de
Apostol Maria