Sorin Bontea, detalii picante din relația cu soția. Cum a cucerit-o celebrul chef pe femeia cu care este căsătorit de peste 30 de ani

De: Cancan
Publicat: 24/04/2020 | 23:09

Lumea știe că Sorin Bontea este unul dintre cei mai talentați chefi de la noi, mai nou și câștigătorul Asia Express sezonul 3 – Drumul Comorilor și un romantic incurabil! Atunci când vine vorba de familie, Sorin Bontea o pune pe primul plan și demonstrează că în zilele noastre încă mai există noțiunea de fidelitate, frumos și căsnicie fericită!

Sorin Bontea și-a deschis sufletul într-un interviu acordat pentru viva.ro, în cadrul căruia a povestit lucruri interesante din căsnicia sa cu soția lui. Sunt împreună de peste 30 de ani, iar prima întâlnire și-o aduce aminte fix așa cum a fost.

CITEȘTE ȘI – NUCLEARELECTRICA, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU RĂZVAN FODOR ȘI SORIN BONTEA, DUPĂ CÂȘTIGAREA ASIA EXPRESS: „AȚI FĂCUT FAȚĂ CU BRIO TUTUROR PROVOCĂRILOR”

Și…da! Probabil ați ghicit. Sorin Bontea a reușit să o impresioneze pe soție cu un meniu delicios, dar și cu trandafiri roșii, flori pe care susține că i le oferă mereu, cu orice ocazie. Și dacă unii oameni spun că odată cu trecerea anilor trece și dragostea, celebrul chef demonstrează că nu este deloc așa și că iubirea are o altă însemnătate pentru fiecare om în parte.

„Pentru noi o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație. Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar: sunt frumos, deștept si modest. 

NU RATA – PRIMA REACȚIE A LUI CHEF SORIN BONTEA DUPĂ CE A CÂȘTIGAT ASIA EXPRESS. A SPUS ADEVĂRUL DESPRE RĂZVAN FODOR

Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras. Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie” a spus chef Sorin Bontea, pentru sursa citată.