Test de inteligență doar pentru genii | Mutați un singur băț de chibrit pentru a transforma „5×3=52” într-o egalitate corectă. Orice e permis!

Publicat: 28/12/2022 | 08:09
Test IQ. Trebuie să muți un singur chibrit, pentru a obține o egalitate corectă

Astăzi, vă prezentăm un nou test IQ! Tot ceea ce trebuie să faci este să muți un băț de chibrit, pentru a avea o egalitate corectă. Trebuie să reții, însă, că orice este permis de data aceasta! Răspunsul se află mai jos, în articol.

Cancan.ro îți aduce, astăzi, în atenție un nou test de inteligență. Nu este foarte complicat, iar tot ceea ce trebuie să faci este să ai o egalitate corectă, mutând un băț de chibrit. Mai jos vei afla răspunsul bun.

Vezi și TEST IQ | GĂSEŞTE ALIMENTUL CARE NU ARE UN „GEAMĂN” ÎN FRIGIDER. AI LA DISPOZIŢIE DOAR 15 SECUNDE

Test IQ: trebuie să fie mutat un singur băț de chibrit pentru a avea o egalitate corectă

Trebuie să privești imaginea de mai sus cu atenție și să muți un singur băț de chibrit, pentru a avea un rezultat corect. Însă, înainte de face mutarea propriu-zisă a bățului de chibrit, vei fi nevoit să faci o altă mișcare.

După cum spuneam, orice este posibil. Orice, atâta timp când mutăm un singur băț de chibrit! Așadar, vom… întoarce masa! Sau, pur și simplu, vom alege să privim figura invers! După care vor muta un singur băț! Și anume chibritul aflat în stânga-jos al celei de-a doua cifre, pe care îl vom muta în dreapta-jos, la aceeași cifră! Și vom obține egalitatea corectă: 25 = 5 x 5.

Rezvoltarea testului de inteligență – mutarea cifrei 5 în locul cifrei 3, apoi mutarea unui chibrit pentru a exista egalitate corectă

Citește și TEST IQ | DOAR UN GENIU ȘTIE CE NUMĂR URMEAZĂ ÎN ACEASTĂ SERIE: 0,0,1,1,1,0,1,0,1. RĂSPUNSUL NU E NICI „0”, NICI „1”

IQ-ul mediu al unei persoane este 100, potrivit unor statistici

Coeficientul de inteligență (IQ) reprezintă un concept derivat din testele standardizate prin care se măsoară inteligența. Nivelul mediu de inteligență al unei persoane este de 100. Cel mai mare nivel de inteligență a depășit pragul de 240. Primele teste psihometrice au apărut la începutul secolului al XX-lea, iar cel care le-a pus la punct a fost Alfred Binet.