Test IQ pentru genii | Câte kilograme are bila roșie din imagine?

Publicat: 12/03/2023 | 10:23
Tu știi câte kilograme are bila roșie din imagine?

Astăzi, vă prezentăm un nou test de inteligență. Mai cu seamă, trebuie să privești imaginea de mai sus și să găsești răspunsul corect la o întrebare care ține de matematică. Câte kilograme are bila roșie din imagine? Răspunsul corect se află mai jos, în articol.

Odată cu descoperirea testelor de inteligență, specialiștii le-au utilizat și le-au integrat în setul de metode pentru diagnosticul psihologic. Într-o oarecare măsură, testele IQ ar putea stabili ce grad de inteligență deține o persoană. De-a lungul anilor, însă, s-au născut controverse în privința testelor de inteligență, pentru că multe persoane au considerat că acestea nu ar reprezenta un mod sau un instrument prin care să se măsoare IQ-ul unui individ. Totuși, sunt utilizate, în continuare, în acest sens.

Test IQ: ce greutate are bila roșie?

De data aceasta, vă aducem în prim-plan un test IQ pentru genii care vă va pune mintea la contribuție. Trebuie să descoperiți ce greutate are bila roșie.

În imaginea de mai sus, se poate observa o balanță. În partea stângă, există o greutate definită (6 kilograme) și două bile roșii. În partea dreaptă a balanței există o altă greutate definită (4 kilograme) și trei bile roșii. Însă, câte kilograme are o singură bilă roșie?

Dacă nu ați reușit să aflați greutatea unei bile roșii, atunci noi vă sărim în ajutor. O singură bilă are 2 kilograme.

Vezi și TEST IQ | CE ANUME APARE O SINGURĂ DATĂ ÎNTR-UN MINUT, O DATĂ ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ, DAR NICIODATĂ ÎNTR-O LUNĂ?

Bila roșie din imaginea de mai sus are două kilograme

Citește și ILUZIA OPTICĂ A ZILEI | DOAR CEI CU O MINTE ASCUŢITĂ POT DESCOPERI PUNCTUL ASCUNS ÎN ACEASTĂ IMAGINE, ÎN DOAR 15 SECUNDE

IQ-ul mediu al unei persoane este 100

Coeficientul de inteligență (IQ) este un concept derivat din testele standardizate prin care se măsoară inteligența. IQ-ul mediu al unei persoane este de 100. Cel mai mare IQ a depășit pragul de 240. Primele teste psihometrice au apărut la începutul secolului al XX-lea, iar cel care le-a pus la punct a fost Alfred Binet.