Test IQ viral | Cine este, de fapt, al doilea pistolar din această imagine? Geniile îl găsesc în 13 secunde

Publicat: 11/09/2022 | 16:31

CANCAN.RO ți-a pregătit un test de inteligență. Reușești în doar 13 secunde să-ți dai seama cine este, de fapt, al doilea pistolar din imagine? Nu toată lumea reușește să ducă la bun sfârșit acest exercițiu de atenție.

O iluzie optică este o imagine extrem de fascinantă și își schimbă forma unui obiect, a unor persoane sau a unui desen, care ne provoacă modul în care percepem lucrurile. Există mai multe tipuri de iluzii optice, cum ar fi iluziile fiziologice, fizice și cognitive.

Vezi și: TEST DE LOGICĂ | GĂSIȚI HOȚUL DE LA PETRECEREA DE HALLOWEEN. GENIILE ÎL VĂD ÎN 10 SECUNDE!

Aceste iluzii optice sunt, de asemenea, o parte a psihanalizei, deoarece aruncă o anumită lumină asupra modului în care creierul percepe lucrurile. Un creier uman normal poate vedea lucrurile sau imaginile în mod diferit, formând percepții separate din fiecare unghi.

Test IQ viral : Cine este, de fapt, al doilea pistolar din această imagine? Geniile îl găsesc în 13 secunde

Doar un procent din populație va reuși să îl identifice pe asasinul ascuns în această ilustrație de epocă. Imaginea a lăsat mii de adulți confuzi, deoarece este destul de dificil să îl găsești pe asasinul ascuns.

Timpul a expirat. Dacă nu au reușit să-l identifici al doilea pistolar, iată rezolvarea mai jos.

Ce înseamnă nivelul IQ-ului?

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie.

Vezi și: TEST IQ DIN ANUL 1880 | GĂSIȚI CHIPUL FEMEII CARE SE „ASCUNDE” ÎN ACEASTĂ FOTOGRAFIE DIN FRANȚA!

Testele de inteligență cunoscute astăzi ca teste IQ au fost create în 1905 de psihologul francez Alfred Binet (1857 – 1911). Multă vreme, ele au purtat numele lui Binet şi erau folosite de psiholog pentru a identifica acei copii care au nevoie de ajutor cu activitățile şcolare. A

cesta a ţinut să precizeze atunci că un rezultat scăzut la testele IQ nu semnalează o incapacitate de a învăţa, ci reprezintă un indiciu că este necesară dedicarea unui timp mai îndelungat studiului.