Toata tara a vazut-o pe Aida la Masterchef, dar putini ii cunosc secretul! Cum reusea sa fie calma, chiar si la proba sub presiune

De: Cancan
Publicat: 22/02/2014 | 09:30
In timpul liber Aida practica reiki

Tanara a investit peste jumatate din banii castigati la MasterChef in afacerea sa

Aida Parascan are o alta indeletnicire in afara de gatit. Mai exact, masterchef-ul, mama a trei ingerasi, ne-a spus ca practica de ceva timp aceasta “arta secreta a chemarii fericirii”.

“Reiki e un mod de viata, e vindecare si autovindecare… Te ajuta sa cauti in interiorul tau si sa rezolvi acolo ceea ce e nerezolvat”, ne-a povestit Aida.

“O data ce esti initiat, reiki face parte din viata ta”

Aida ne prezinta cateva retete pe baza de peste

Reiki se bazeaza pe meditatii, care se fac in functie de nivelul la care esti si de problema pe care o ai si vrei sa o rezolvi. Aida nu are un loc special unde practica reiki, ci le face in comfortul caminului sau. Masterchef-ul este de parere ca sunt anumite sentimente negative care ne conditioneaza viata, iar noi trebuie sa invatam sa schimbam acele programari sau autoprogramari negative in pozitiv.

Aida a colaborat cu Catalin Scarlatescu

CITESTE SI

Castigatoarea MasterChef s-a despartit de sotul ei! Aida Parascan s-a intors cu cei 3 copii in Romania: „Fiecare pe drumul lui”

Aida Parascan, concurenta care a venit din Italia pentru a participa la MasterChef: „Sunt nebuna!”

Aida Parascan, castigatoarea celui de-al doilea sezon „MasterChef”, mandra de realizarile ei: „Visul meu a devenit realitate”

 

“O data ce esti initiat, reiki face parte din viata ta! Persoanele care merg la acesti terapeuti sunt tratati in functie de problema lor, nu exista un timp pentru sedinta, acesta este stabilit de terapeut impreuna cu pacientul. Eu fac reiki pentru a ajuta persoanele din viata mea si care intr-un mod sau altul ajung la mine, asa cum la randul meu sunt ajutatade maestrii mei”, ne-a spus Aida. De asemenea, talentatul chef ne-a zis ca recomanda tuturor bucatarilor, ca atunci cand intra in bucatarie sa incerce sa aibe o stare de spirit cat mai pozitiva, pentru ca energiile lor influenteaza gustul si aspectul mancarii si implicit persoana care mananca. (A.S.)
 

„Eu fac reiki pentru a ajuta persoanele din viata mea”, Aida Parascan