Categorii: StiriStiri interne

Vești bune pentru șoferi! Iohannis a promulgat legea prin care intervalul de plată a amenzilor crește de la două la 15 zile

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede majorarea, de la 48 de ore la 15 zile, a perioadei în care persoanele pot plăti valoarea amenzilor la jumătate. Legea îşi propune eficientizarea şi facilitarea procesului de achitare a contravenţiilor.

Prezenta lege reglementează măsuri pentru facilitarea achitării amenzilor contravenţionale prin constituirea unui cont unic de plată şi simplificarea procedurilor de urmărire a încasării amenzilor. (…) Contravenientul poate achita, în termen de cel mult 15 zile de la data înmânării sau comunicării procesului-verbal, jumătate din minimul amenzii prevăzute de actul normativ, agentul constatator făcând menţiune despre această posibilitate în procesul-verbal„, se arată legea adoptată, decizional, de Camera Deputaţilor, pe 27 iunie, şi promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis.

ULTIMA ORA: Operatie de URGENTA pentru Paul Ipate! Jojo plange fara oprire, este daramata. Ce se intampla cu actorul

Actul normativ mai prevede deschiderea unui cont unic la Trezoreria Statului unde vor fi centralizate toate sumele încasate din amenzi.

Ce pensie are Florin Piersic! Nimeni nu astepta la o asa SUMA! Cati BANI ia in fiecare luna marele actor
UPDATE: Andreea Balan are picioarele PRAF! Vezi poza care a ingrozit internetul, biata de ea
Spune-mi ce grupă de sânge ai, ca să-ți spun ce boală gravă vei avea! Indiciu: o anumită grupă este cea mai ”imună”...
Share
Publicat de
Toma Anca