Gigi Becali a blocat două ore stația de autobuz ca să-și bea cafeaua!

Publicat: 07/04/2018 | 21:16

Gigi Becali a ieșit, zilele trecute, la Nuba, o cafenea de lux din Dorobanți. A venit cu superbul său Maybach, de 200.000 de euro. Deși în zonă erau locuri de parcare libere, „Latifundiarul din Pipera” a preferat să își lase bolidul parcat pe contrasens, în stația de autobuz, ușor pe diagonală, după cum se vede în imaginile obținute de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI A FĂCUT PIAŢA CU MAYBACH-UL DE 200.000 €! RÂZI CU LACRIMI CÂND VEZI CE A BĂGAT LA PORTBAGAJ)

Gigi Becali a ajuns în zona de top a Capitalei, în urmă cu câteva zile, la o cafea alături de câțiva cunoscuți. Nu e nimic neobișnuit pentru ”Latifundiarul din Pipera” să frecventeze cafenelele de lux, atunci când are afaceri de discutat. Neobișnuit nu e nici faptul că a venit la întâlnirea de la Nuba cu Maybach-ul de 200.000 de euro, că doar nu ar avea niciun motiv să-l lase în garaj. Curios este, însă, că, deși în preajmă erau locuri de parcare libere, Gigi Becali și-a lăsat bolidul… în stația de autobuz. Și nu doar atât, ci și pe contrasens, ușor pe diagonală!

Gigi Becali și-a parcat limuzina pe contrasens, în stația de autobuz, ușor pe diagonală

(VEZI ȘI: Schimbări majore în Top 300 Capital. Pe ce loc este Gigi Becali )

Becali a intrat apoi în cafenea și și-a văzut de întâlnirea programată. După ce a zăbovit două ore alături de cunoscuții săi, milionarul a ieșit, în grabă, din local, și-a recuperat mașina și și-a văzut de drum.

Gigi Becali a urcat în topul milionarilor

Finanțatorul FCSB rămâne un milionar de succes, construindu-și în timp averea, mai ales prin afaceri  imobiliare. În top 300 Capital, ediția 2017, Gigi Becali ocupă o poziție fruntașă: locul 6.

(CITEȘTE ȘI: Patronul FCSB-ului are concurenţă serioasă. Rivalul milionar de la Dinamo şi-a luat Maybach de 200.000 €, iar noi avem imagini exclusive!)

Pentru al patrulea an consecutiv, locul întâi a fost ocupat de Ion Ţiriac. Averea celui mai bogat român a crescut cu 7,6% faţă de nivelul consemnat în ediţia precedentă. Cât despre Becali, averea lui se situează la 400-500 milioane de euro . Este un plus clar pentru Gigi, care în ediţia din 2016 avea o avere de 280-300 milioane de euro şi se afla pe locul 9.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Gabriel Niculescu