Imagini geniale cu patronul FCSB, aghiotantul Luţu şi… Gigi Becali a făcut piaţa cu Maybach-ul de 200.000 €! Râzi cu lacrimi când vezi ce a băgat la portbagaj

Publicat: 16/06/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, publică astăzi imagini absolut fabuloase cu Gigi Becali, finanţatorul FCSB, şi mâna sa dreaptă, fostul fotbalist Ionuţ Luţu! Cu siguranţă nu v-aţi fi aşteptat să îl vedeţi pe Gigi Becali... la piaţă! (VEZI ŞI: Milionarul Gigi dă ”audienţe” din Mercedesul Maybach de 200.000 €! Mame cu prunci în braţe au făcut coadă la Palat!)

Finanţatorul FCSB a dat o tură prin Piaţa Dorobanţi împreună cu omul său de încredere, Ionuţ Luţu. După ce a inspectat locul, Gigi Becali i-a trasat lui Luţu sarcina de a cumpăra o ladă de cireşe. Zis şi făcut! Luţu a ales o ladă cu cireşe mai arătoase, apoi a cărat-o el însuşi până la maşină. Tot Luţu a pus lada în portbagaj, sarcina fiind dusă cu mult tact la bun sfârşit de către aghiotantul lui Gigi.

Gigi Becali se respectă şi când merge la piaţă. Finanţatorul FCSB nu a apărut oricum în Piaţa Dorobanţi, ci cu superbul său Mercedes Maybach S500, de circa 200.000 de euro!

Ceea ce a atras atenţia în mod deosebit a fost vestimentaţia lui Gigi Becali! Finanţatorul FCSB ne-a obişnuit cu costumele sale, cumpărate de la Londra, însă acum s-a îmbrăcat casual, iar adidaşii săi au ieşit în evidenţă, fiind foarte la modă şi tinereşti!

Ionuţ Luţu se menţine în formă (CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, scria AICI că a dat jos mai multe kilograme în ultimele luni). E şi de înţeles că a slăbit, Luţu nu se dă deloc în lături de la treabă şi e preocupat să se ocupe cu multă grijă de toate sarcinile pe care i le trasează Gigi Becali.

Gigi Becali, într-un outfit modern şi tineresc
Gigi Becali, într-un outfit modern şi tineresc

Fost fotbalist de mare talent, Ionuţ Luţu a jucat la numeroase echipe în cariera lui, atât în ţară, cât şi în străinătate. Printre formaţiile de la noi la care a evoluat se numără Craiova şi Steaua. Cu toate că a câştigat două milioane de dolari în carieră, aşa cum el însuşi a mărturisit, atunci când s-a lăsat de fotbal nu mai avea nimic. 

„Ca fotbalist am câştigat două milioane de dolari! Când m-am lăsat nu mai aveam nimic. N-aveam nimic! Eu îmi făcusem calcule că după 32 de ani încep să strâng bani, dar m-a prins unul prin Kazahstan, mi-a rupt piciorul şi na, mai strânge bani, Luţule”, declara fostul fotbalist într-un interviu dat publicaţiei Gazeta Sporturilor.

„Atunci am realizat că situaţia e groasă rău. Îmi veneau în minte toate tâmpeniile pe care le-am făcut. De exemplu, cum am plătit în Coreea numai amenzile rutiere 12.000 de dolari, pentru că mergeam zilnic pe banda destinată doar mijloacelor de transport în comun. Toţi respectau regula şi banda aia era liberă mereu. Eu mă băgam mereu pe ea, eram şmecher, e adevărat că ajungeam repede la Seul, dar şi când am văzut nota de plată… Apoi nopţile pierdute prin cluburi şi femeile”, mai povestea Luţu.

Salvarea lui a venit de la Gigi Becali. Se ştie că finanţatorul Stelei este o persoană mărinimoasă, iar, dacă îi intri la suflet, te ajută. Aşa s-a întâmplat şi cu Luţu, care iată că acum are un job respectat: e omul de încredere al lui Becali. (VEZI AICI IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU UN ALT FOTBALIST CARE I-A INTRAT LA SUFLET LUI BECALI)

 

 

Citește și...