Echipa editorială

Redactor-șef adjunct:

Mihai ROȘOIU

Mihai Roșoiu este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Lucrează în mass-media din 1999, când a devenit redactor al ziarului local „DÂMBOVIȚA”. A urmat o perioadă de 3 ani petrecută la televiziunea locală Târgoviște Tv (TTV).

În 2013, Mihai Roșoiu devine redactor al site-ului televiziunii ANTENA 1 (www.a1.ro). După despărțirea de trustul Intact urmează o scurtă perioadă petrecută la DC NEWS.RO și plecarea la PLAYTECH.RO. În decembrie 2020 trece la PLAYSPORT.RO. Din februarie 2023, s-a alăturat echipei de la CANCAN.RO.

Contact: [email protected]

Articolele scrise de Mihai Roșoiu sunt disponibile aici

Cristian BLĂNUȚĂ

Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU.

Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT TOTAL, KICKERS ROMÂNIA, CANCAN.RO (2007-2011), ZIUANEWS. A revenit la CANCAN.RO în octombrie 2017.

Studii:
Cristian Blănuță a absolvit Facultatea de Inginerie, secția TCM – profesori, din cadrul Universității Bacău.

Contact: [email protected]

Articolele scrise de Cristian Blănuță sunt disponibile aici.

Coordonatori:

Mirela-Patricia APOSTOL

Alex BRĂDESCU

Adrian DUMITRU

Departamentul „Exclusiv”:

Răzvan SCARLAT

Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO.

A bifat transferul la CANCAN.RO în aprilie 2017. Răzvan Scarlat este absolvent al Facultății de Transporturi, specializarea Telecomenzi și Electronică în Transporturi, a Universității Politehnice București. A scris mii de articole mondene/sportive, reportaje și interviuri pentru FANATIK.RO, GOOOLSPORT, ZIUANEWS.RO și CANCAN.RO
Contact: [email protected]

Articolele scrise de Răzvan Scarlat sunt disponibile aici.

Sabin TUDOR

Sabin Tudor figurează ca reporter special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Contact: [email protected]

Articolele scrise de Sabin Tudor sunt disponibile aici.

Diana MĂCICĂ

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. Pasionată de astrologie și horoscop, Diana realizează astrograme și diagrame astrologice complexe, bazate pe știință și poziția planetelor. În prezent, este redactor la CANCAN.RO din anul 2022.

Contact: 

Articolele scrise de Diana Măcică sunt disponibile aici.

Redactori:

Andreea VOICU

S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de articole redactate, dar și sesiuni de monitorizare TV.
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București
A absolvit Programul de Master în cadrul aceleiași facultăți pe secția ”Devianță socială și criminalitate”
A urmat cursuri în cadrul Multimedia – Radio și Televiziune

Contact: [email protected]

Articolele scrise de Andreea Voicu sunt disponibile aici

Alina DRĂGAN

A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice și a Programului de Master „Managementul Proiectelor”, Școala Naționale de Științe Politice și Administrative.

Contact: [email protected]

Articolele scrise de Alina Drăgan sunt disponibile aici

Irina VLAD

Irina Vlad este absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea Hyperion din București și activează în prea online de 2 ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.

Contact: [email protected]

Articolele scrise de Andreea Voicu sunt disponibile aici

Luciana POLITE

luciana-politeLuciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități.

După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un renumit post de televiziune, s-a decis să-și continue drumul, dar în presa scrisă.

Luciana Polite este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.

Contact: [email protected]

Articolele scrise de Luciana Polite sunt disponibile aici

 

Cristina CRUCERU

Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.

A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.

Drumul ei în presă a început la site-ul 3minute, urmat de Jurnalul Olteniei și Ziarul de Craiova. A lucrat la Kanal D (WOWbiz), Antena 1 (Observator), Redacția.ro, iar în prezent face parte din echipa CANCAN.RO.

Contact: [email protected]

Articolele scrise de Cristina Cruceru sunt disponibile aici

Irina RASOVEANU

Irina Rasoveanu a terminat studiile Facultății de Jurnalism și Științele Cmunicării, în cadrul Univeristății din București. A făcut primii pași în domeniul jurnalistic încă din anul doi de facultate. A început prin stagii de practică, atât în presa scrisă, la Libertatea, cât și în televiziune, la Antena 1 și Antena 3. Mai apoi, s-a angajat la Antena Stars, unde a fost redactor și reporter mai mult de 3 ani. Acolo a realizat o mulțime de materiale și interviuri atât pentru știri, cât și pentru emisiunea matinală.

În luna octombrie a anului 2023, a făcut un salt important pentru cariera ei, trecând de la televiziune la presa scrisă și ocupând, până în prezent, postul de redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Printre altele, Irina a gestionat site-ul uneia dintre cele mai mari școli de cursuri afterwork din România.

Contact: [email protected]

Articolele scrise de Irina Rasoveanu sunt disponibile aici

Contact

E-mail[email protected][email protected]

Număr de telefon/WhatsApp: +40 741 226 226