Ionut Luţu este omul de bază al lui Gigi Becali, iar asta pentru că latifundiarul are încredere deplină în el. Deşi e despărţit de mamele copiilor lui, fostul fotbalist are grijă de ei şi îi vizitează oriunde sunt. Ionuţ Luţu are în prezent o relaţie cu Iulia Roşca, fostul iepuraş Playboy. Şi cum nu poate apărea oricum alături de ea, Luţu a primit de la şeful său sarcina să dea jos kilogramele în plus. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Potrivit surselor noastre, pe lângă sarcinile zilnice pe care le are de îndeplinit, a mai primit una de la şeful Gigi, şi anume să slăbească. Latifundiarul din Pipera i-a cerut omului său să se pregătească pentru vară, ca să se poată prezenta corespunzător la plajă, alături de iubita lui.

Şi se pare că Luţu l-a ascultat pe patronul FCSB, deoarece  CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată cele mai recente imagini, în care bărbatul apare cu câteva kilograme în minus, faţă de cum l-am fotografiat la începutul acestui an. (VEZI ŞI: LUŢU L-A "CLONAT" PE GIGI BECALI)

Luţu este pregătit de vară, după ce a slăbit câteva kilograme.
Luţu este pregătit de vară, după ce a slăbit câteva kilograme.

Iulia l-a cuminţit de ceva timp pe cel care, odinioară, învârtea femeile pe degete, iar clopotele de nuntă ar putea începe să bată, deoarece Luţu şi iubita lui nu pot trăi unul fără altul şi vor să îşi oficializeze relaţia, potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Fostul fotbalist i-a cerut binecuvântarea şefului său, Gigi Becali, care, cel mai probabil, va fi şi naşul de cununie. Vestea l-a bucurat pe Gigi Becali, care le-a promis tinerilor un cămin conjugal. În momentul în care fostul fotbalist de la Steaua şi Universitatea Craiova a întâlnit-o pe Iulia, "Războinicul Luminii" a avut un mesaj clar penttru Luţu. "Dacă aud că te-ai îmbătat, că ţi-a luat asta minţile, că ai făcut scandal sau că spargi banii cu ea, te sparg. Sau că te ia capul după asta şi uiţi ce-ţi spun să faci, este grav", i-a transmis patronul Stelei lui Ionuţ Luţu. (CITEŞTE ŞI: LUŢU SE PUNE LA CASA LUI CU BOMBA SEXY)

Citeste despre:lutu, ionut lutu, gigi becali, a slabit


Share On Facebook